Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyértelmű voltam vagy adjak még jeleket, hogy tettszik?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, szerintetek érti, hogy tettszik nekem csak nem akar semmit vagy nem érti?
A szitu NAGYON TÖMÖREN!!!! Pár éve jártunk akkor egy félre értés miatt szakítottam vele. Azota végig tettszett pár hete beszélgetünk voltunk többen billiárdozni.
Kétértelmű erotikus célozgatások folyton mennek. Ha beszélgetünk a régi szép emlékeket hozza folyton fel! Már majdnem kimondtam neki, hogy randizzunk, denem szeretnék arccal tompítani a betonon...
Na? :) :) :)
2012. máj. 30. 10:55
11/11 A kérdező kommentje:
Na akkor egy kis info... Beszeltem vele. Oszinten elmondtam mit gondolok. Az elejen azt hittem minden jol alakul.... Majd kozolte hogy csak haverok!!
De legalabb mar biztosat tudok!! :/ jon majd masik! :)
Azert koszi mindenkinek a valaszokat!!
2012. máj. 30. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!