Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről az állítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az állításomról?

Figyelt kérdés

A férfiak inkább a ducibb nőket fogják keresni ( persze miután rá ébredtek a dolgokra és rájönnek, hogy nem minden a külső ), mert a vékonyak többsége csak csalja ( mert hát talál mást vagy jobbat )a párját illetve egy kicsit másabb felfogásuk van ( sokan butábbak ezáltal, nincs reális világképük )?

Persze, vannak kivételek.

Ez csak egy gondolat és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Kort, nemet írjatok.

2012. máj. 29. 23:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az hogy csalja-e vagy nem, sárkánykodik-e vagy nem, szeretik-e vagy nem független a testtömegindextől. Ismerek nagyon beképzelt, kiállhatatlan természetű dagadtat is, aki akkor sem kéne, ha lefogyna.
2012. máj. 29. 23:55
 12/18 anonim ***** válasza:

A pasiknak a külső mindig is sokat fog számítani, amíg világ a világ. Menj ellene - több ezer és evolúciójával próbálsz ellenkezni - alkalmazkodj hozzá - a sikered közel garantált. Persze, fontos az, hogy a nő hosszútávon milyen személyiségű, illik-e hozzánk, de nem erre izgulunk fel.

Nos, a megcsalás nehéz téma. Annyit tudok hozzátenni, hogy attól még, hogy valaki megteheti még nem biztos, hogy meg is teszi.

A duci lányok sokat hajtogatják, hogy ők sokkal kedvesebbek meg jófejebbek és vannak belső értékeik és a többi és a többi. Egyesek meg fikázzák a náluk szebb nőket, hátha attól jobb lesz nekik. De miért mindig csak az általánosítást hallom! Sok buta ember tényként kezeli, hogy ha egy nő szép, akkor ez valahogyan kompenzálva van, pl hűtlen vagy bugyuta vagy akármi. Mégis miért lenne így? Annyiféle személyiségű ember van a világon,nem kell mindet egy kalap alá venni

2012. máj. 29. 23:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy itten te provokálni akarsz...

27/N

2012. máj. 30. 00:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Butaság.

Egy duci nő ugyanúgy megcsalhat, mint egy sovány, vagy ugyanúgy lehet hűséges mint egy sovány. Ez nem ettől függ. Egyáltalán miért gondolod, hogy a duci nők hűségesebbek a soványaknál? És mi van, ha a duci lefogy, vagy a vékony meghízik. A hűségesség arányosan változik a súlynövekménnyel. Akkor hűségesség szempontjából milyen testtömegindexet gondolsz ideálisnak?

Elgondolásod alapján a férfiaknak házzaság előtt nyilvánvalóan föl kell hízlalniuk a barátnőjüket.

És abban a pillanatban ki kell őket rakni, amikor fogyókúrán kezdenek gondolkodni.

De a fogyás jeleit is gyanúsan kell kezelni gondolom.

34/F

2012. máj. 30. 00:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem hinném... Én lejárok a terembe, nem zabálok össze mindent. Elvárom a barátnőmből is, hogy egészséges legyen. Ha valaki kövér, az nekem az igénytelenség, és a gyengeség jele...
2012. máj. 30. 00:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Én mindig is tudtam, hogy a pasik azt szeretik,ha egy nőn van mit fogni.De mindig az első az lesz, hogy mennyire kívánja a f*rkuk a testét.Az már csak egy plusz,ha házias,kedves,szerelmetes XD
2012. máj. 30. 00:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne csináld ezt velem, most megszakadta szívem! Hiszen az álomnőim, a vékony lányok! :(

Ez baromság, mindegyik közt van félrekefélő.

Erre jó példa a dagadt unokatesóm, aki a középsuli k*rvájaként híresült már el és bizony a tanárok is tudtak róla milyen rossz kislány.

Ennyit az elméletedről és a férjét is csalja a mai napig.

2012. máj. 30. 00:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Hülyeség, inkább foggyá' le!
2012. máj. 30. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!