Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasik mit tehetnek?
Mi az ami elönyös az alacsony srácoknak ??
Mit tehet egy alacsony férfi azért h alacsonysága ellenére a figyelem középpontjába legyen és a csajok is kedveljék ?
nem 179 re gondoltam xD amúgy tudom..átlagos...blab..bla....de a mostani fiatal srácok már minimum 180 cm és azok még kicsinek számítanak :S
De ne kezdj el fikázni h hülye vok...a fentàlló problémámat segíts megoldani inkább :)
Köszi
B@szd meg akkor te nem is vagy alacsony! Na húzzál a klubomból! XD
A debreceni srác, újra!
A legtöbb, amit az alacsony/magas/kisp.csű/nagyp.csű/vékony/nagydarab pasik tehetnek, hogy nem a hiányosságaikon pörögve sajnálják magukat, hanem keresnek valamit, amit szeretnek, amiben jók és annak örülnek.
Engem speciel (extrém esetektől eltekintve, mint pl az ápolatlanság)teljesen hidegen hagy, hogy hogy néz ki a pasi, ha negatív és nincs benne semmi érdekes, nincs miről beszélnem vele. Vannak gyengéim, persze, de lehet egy srác Adonis, ha egy unalmas, savanyú alak, nem tudok vele mit kezdeni.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!