Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik magukról a lányok, hogy rendesek, meg aranyosak, amikor a legsátánibb manipulációtól sem riadnak vissza?
Túl sok brazil szappanoperát nézel !
Ott a nők 90% aljas sz*rkavaró.
De ébredj fel! Az nem a való világ !;)
Haha,nem hiszem.
A nők egyáltalán nem gonoszak,csak tudni kell bánni velük.
Amíg nem erőltetsz semmit,addig semmi baja nincs a lánynak veled.
Valahogy fel kell kelteni a lányok érdeklődését.
Neked kéne manipulálni őket!:P
Amíg nem néznek föl rád,nem találnak érdekesnek,izgatónak,addig hiába próbálkozol. Vissza fognak utasítani, de nem azért mert szemetek,hanem egyszerűen csak nem vagy érdekes számukra.
Ugyan miért kell mindenért a csajokat hibáztatni?
Én férfiben is találkoztam hatalmas nagy szemétládával.
Mivel a legnagyobb szemétláda ,én magam vagyok.;D
Tisztában is vagyok vele,és beismerem.
Sokáig nem volt csajom,míg végül megértettem,hogy mi a siker titka. Most meg fogtok lepődni,de nagyon is így van:
-Ha a nőknél nincs sikered,azért mindig TE vagy a hibás!
A 13# hozzászólónak nagyon igaza van. A lányok ravaszak ezt el kell ismerni. Nem szabad hagyni hogy kijátszanak,ha férfiként megállsz a lábadon,akkor egy idő után elismerik a "tehetségedet" és majd nyitnak feléd.
Egy'bként meg nem minden lány ilyen. Vannak aljas csajok,de vannak vannak aranyos lányok is,akik csak simán igényesek.
a nők olyanok amilyenek... változtatni nem tudsz rajtuk, erkölcsi retkek és kész. ettől függetlenül ha dug>ni akarsz akkor barátkozz meg a gondolattal. a megoldás: hitesd el velük, hogy ők manipulálnak miközben te osztod a lapokat.
"ravaszabb csak akkor leszel ha ravaszabb játékossal játszol"
"Művészet az, hogy a kezedre játszom a figurákat, és elhitetem veled, hogy te ütötted le őket, mert te vagy a ravaszabb, és én a hülye. Minél inkább a helyzet urának hiszed magad, valójában annál kevésbé vagy az."
"ne általánosíts! Lehet, hogy ismersz bukott nőket, de az egész női nemről nem beszélhetsz tiszteletlenül, mert köztük van nővéred és anyád."
Ennyi
Tárgyilagosan látom a dolgokat. Anyám is éppúgy taktikázik, és bűntudatkeltéssel játszik, mint bármelyik nő. Látom a játszmákat.
Azt is látom, hogy a húgom hogyan használja ki a pasikat, akik folyton a kedvében akarnak járni. Attól, mert a rokonaim még ugyanolyan emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!