Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy pár napja 1 kicsit összeszedtem magam, megpróbáltam kimenni egy kicsit nézelődni lányok után, mert több évig (8) itthon gépeztem. De pár hete-pár napja abbahagytam. Szellemileg és lelkileg összeszedtem magam. (? )
Vagyis azt hittem, elmentem az 5. kerületbe, mert ott sok jó csaj van. De még rájuk sem mertem nézni, nagyon fullos elit kis luvnyák járkálnak arra.
Hazavágott, mi a teendő?
csúnya vagyok, nem jó a cuccom, ja és egyedül voltam.
Ti mit tettek volna a helyemben?
oda mertetek volna menni egy lányhoz leszólítani stb...
vagy mely helyeken próbálkozzak ahol nem tör rám a kisebbségi komplexusom?
Akkor ismerkedj neten, nagyon sok oldal van, ahol nem csak társat, de barátot is lehet keresni.
Én a legjobb barátnőmet és a páromat is a neten ismertem meg.
Személyesen is ott a képed. :)
Ne legyél már ennyire dinka! Mi bajod lesz attól, hogy kiteszed a képed? Nyugodtan próbálkozz!
Szedj össze egy havert és menjetek ketten nőzni. Tudjátok buffolni egymást és ugyanúgy két, egymással bulizó lányhoz odamenni.
21F
asszem inkább visszatérek a pc-hez.
nem lesz ez így jó, sem nekem, sem pedig másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!