Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme ismeretlen lányokat leszólítani az utcán és úgy ismerkedni vagy az ilyen akciók reménytelenek? Fiúk volt már, akinek bejött az ilyen fajta ismerkedés, hogy csináltátok? Lányok nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én igenis örülnék, ha az a közeledés normális módon történik és valamivel fel tudja kelteni az érdeklődésemet. :)
2012. máj. 28. 13:56
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

Akkor van értelme, ha van kontakzus, érzed, hogy nem vagy közömbös a lánynak. Egyébként ne.

Tehát figyeled a tekintetét, ha érzed az érdeklődést, szerintem ok.

Én ismerkedtem így többször, és soha nem volt kellemetlen helyzet.

2012. máj. 28. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

házibuliban, vagy ilyen ivásos összeröffenésnél érdemes ismerős ismerősével ismerkedni.

eddig 2 pasim volt, mindegyikkel így ismerkedtem meg. akik utcán vagy buliban szólítottak le, azokkal nem ment.

vagy éppen rohantam valamerre, vagy a zenétől kb. a negyed részét hallottam annak amit a fülembe üvöltött.

nincs értelme utcán ismerkedni

21/L

2012. máj. 28. 14:43
 14/16 A kérdező kommentje:

ma 14:43

Nekem semmi jó tapasztalatom nincs az ilyen bulikból, másrészt nem is vagyok nag ybulizós, ritkán járok el, harmadrészt házibulinak még lenne is értelme, de sajnos nicns egy ilyen ismerősöm se, aki meghívna.

Amúgy meg utálom az alkoholt is, már megfogadtam, hogy soha többet nem iszom, volt egy nagyon kellemetlen élményem, rájöttem ez nem jó út.

2012. máj. 28. 14:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Egyébként már szólítottam le ismeretlen lányokat, a többség foglalt volt, a másik része bunkó, főleg a kis fiatal tinik, a harmadik része meg kedves, szimpi de általában ők volta a foglalt kategória, nem csak szépek voltak, hanem kedvesek, értelmesek és bájosak is.

Szóval ezt tapasztaltam, hogy az utcai leszólítás is bejöhet, de nem sok esély van szinglit kifogni és nagy eséllyel sok a bunkó is köztük.

2012. máj. 28. 14:56
 16/16 anonim válasza:
100%

Sztem van értelme.

Én szoktam ismerkedni nappal.

Vmikor az utcán, vmikor a buszmegállóban, vmikor plazaban.

Volt már randi is belőle.

Én ezzel megyek oda: "Szia! Megláttalak és idejöttem, mert aranyosnak tűnsz!".

Legalább 5 percig szoktam beszélni, hogy megadjon egy elérhetőséget.

2012. szept. 3. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!