Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak miért nem jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért nem jönnek be a vékony, alacsony, cuki fiúk?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal szerethetőbbek, mint a nagy testű izomállatok.

2012. máj. 27. 20:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Van olyan, akinek ez a kategória jön be, amit te írtál!
2012. máj. 27. 21:14
 12/35 anonim ***** válasza:
62%

hogy mi a jó benne ? Ha például valamit meg kell fogni, emelni akkor nem kap aranyeret mint a te kis gelesztás tested fog ha egy kicsit megerölteted. Nehogy a lány védjen már meg ha baj van... szánalom. Addig a jó amíg ez így működik. De ebben az elcseszett világban már a kis cuki " herélt " majmok a nyerőek.

19 F

2012. máj. 27. 21:22
 13/35 anonim ***** válasza:
Hülye... mi az hogy zabál egész nap? Nem tudom hogy honnan ez a marha sztereotípia, de én is a mackósabb fajtába tartozom, mégsem zabálok egész nap mint egy éhes disznó... Gondolom elég nehéz elhinned állításod ellentettjét, ami egyben az igazság, no de hát.. ez van, törődj bele. Amúgy meg az én környékemen a sok kis tinip icsa a fotós fiúkért vannak oda az ilyen szaros nyálgép foso kért...
2012. máj. 27. 21:23
 14/35 anonim ***** válasza:
10%
Na most megnyugtatlak. Nem vagyok alacsony(190cm vagyok), mondjuk nem nagyon vagyok izmos, de vékony se, és nem is vagyok ronda (ezt nem egoból mondom). Mégse érdeklem nagyon a nőket. Na ez miért van? Ezt magyarázza meg valaki.
2012. máj. 27. 21:24
 15/35 A kérdező kommentje:

ma 21:22

Ja, sokat is érsz a nag yizmaiddal, ha néhány csávól lefog és megkésel. :D

2012. máj. 27. 21:24
 16/35 anonim ***** válasza:
Hidd el hamarabb fogják a te feneked kiképezni mint az enyémet. :) megkéselnek. Egy gyengébb "prédát" hamarabb kinéznek mint egy erősebbet. Gondolj bele hogy megy az állatvilágban. Az oroszlánok ha vadásznak , akkor nem a legkeményebbet fogják meg, hanem a gyengébbet aki a csorda hátulján kullog.
2012. máj. 27. 21:26
 17/35 anonim ***** válasza:
77%

A fiúknak miért nem jönnek be a magas, husi, rövid hajú lányok? Sokkal szerethetőbbek mint a csontos törpillák...

Idióta vagy.

2012. máj. 27. 21:28
 18/35 anonim ***** válasza:

"egy nagy állat, aki csak zabál egész nap, meg sok helyet foglal el?"

Bemutatom neked az emberi fajt. Zabál, elfoglalja az egész bolygót. Ettől vagyunk még életben. Ha a kis nyápicokon múlna, a fán ennénk a banánt.

2012. máj. 27. 21:36
 19/35 A kérdező kommentje:
A vékony srácok nem igényelnek annyi táplálékot és helyet, gyorsabbak, fürgébbek és életrevalóbbak.
2012. máj. 27. 21:39
 20/35 anonim ***** válasza:
63%

"A vékony srácok nem igényelnek annyi táplálékot és helyet, gyorsabbak, fürgébbek és életrevalóbbak."

Na kabbe a f@szom! Mi az hogy életrevalóbbak? Te hülye vagy? Szerinted SP életrevaló? Jaj, most jut eszembe, pont itt lakom ahol az a bu.zi fellépett egy szabadtéri színpadon, ku.rva ideges vagyok...

2012. máj. 27. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!