Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiút hogy lehet elcsábítani?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 18:27
1/28 anonim válasza:
Nézz rá olyan szemekkel, hogy egyből tudja, hogy mit akarsz...
2/28 anonim válasza:
Attól függ,hogy milyen a stílusa.
Amúgy a lányokat szokták elcsábítani.
Meg kell neki mondani az igazat,hogy szereted,vagy tetszik,azt ennyi. :) [tudom,hogy nem könnyű.]
hajrá. ;)
[14/L]
3/28 anonim válasza:
Fú vaze 14 éves csábítás. XD
Adj neki egy wow accauntot. LOL
4/28 A kérdező kommentje:
mivan?
2009. jún. 29. 19:09
5/28 anonim válasza:
nem kell lehuzni senkit!!!!!
szerintem menj oda hozza beszelj vele,kedveskedj neki,mindigj mosojogly ha ranezel,es nezz a szemebe mindig ha mondassz neki valamit!!!!sok sok sikert puszi :)
6/28 anonim válasza:
wow...xD
Szerintem Machbox is megteszi!
8/28 anonim válasza:
20:29
Ha nekem szólt ez a szép mondat...csak a kérdésre válaszoltam, mi ebben a baj?
9/28 anonim válasza:
18:39 ezen jót röhögtem :DDD
Kérdező, te hány éves vagy? Mert így nem tudok addig tanácsot adni.
10/28 anonim válasza:
wow acc ja lol xD nekem is köl azt neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!