Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha megnyerném a jelenlegi ötöslottót lenne olyan lány, aki összejönne velem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 01:27
11/26 anonim válasza:
Én nem jönnék össze veled, mert gondolom elszállnál magadtól, azt hinnéd mindent megtehetsz. Biztos jó lehet, h sok pénzed lenne, meg hogyha a jövőbeli gyerekeimnek nem kellene nélkülözni stb, de ha nem jönnél be, akkor a pénzért sem jönnék össze veled. Meg gondolom nem is elégednél meg 1 lánnyal, és nem akarnék azon aggódni, h megcsalsz-e k.rvázol-e stb. Egy szóval, nem. Inkább legyél hétköznapi csósó, de jófej, mint hogy gazdag, de fene tudja milyen beképzelt stb
12/26 anonim válasza:
minden napra lehetne egy új nőd ;)
13/26 anonim válasza:
Van 100 fontosabb dolog is ami a pénznél engem jobban érdekel. Szeretetet, gyengédséget, figyelmet a boltba nem árulnak. Nem mindenkinek a pénz számít, nem minden nő ilyen.
14/26 anonim válasza:
Nem vagyok pénzéhes nő, ahogy a sok megkeseredett egyed írja.
És nem, nem jönnék össze veled csak a pénzed miatt :) Ahhoz nagyon sok minden kell hogy egy párkapcsolat kialakuljon. És itt nem fizikai dolgokra gondolok pl: pénz
15/26 anonim válasza:
elég nagy bajban lennél ebből a szempontból,mert nem tudnád eldönteni h ki szeret a pénzedért,és ki nem azért..a nagy gazdagság első pár éve után sok okból,már vágynál vissza a mai állapotodhoz..34f
16/26 anonim válasza:
én fiú vagyok, de ha a mostani sok milliárdot megnyered, akkor én is összejönnék veled :P
17/26 anonim válasza:
Ha hosszú hajad van és 180 cm-nél magasabb vagy, netán még zenélsz is, én összejönnék veled!:D
18/26 anonim válasza:
"A hétköznapi, átlagos lányok ribancok, mivel a lányok 95%-a ribanc."
Elmondanád, hogy ezt a statisztikát honnan vetted?:D Légyszíves nyomj már egy linket, mert tényleg érdekel, hogy honnan veszek ekkora bődületes baromságot xD
Gondolom vmi elkeseredett idióta vagy, akinek sosem volt még csaja, és így próbálod kiadni a dühöd, h anoním fórumokon ribancozod le őket:D Gratulálok neked, szánalmas vagy
19/26 anonim válasza:
Nem. Én nem tudnám elviselni, hogy nekem nincs ennyim, neki meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!