Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg igaz az, hogy valójába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz az, hogy valójában a lányok választanak és mi fiúk hiába gürcölünk sosem lehet az enyénk az a lány, akinek nem jöttünk be már az elejétől kezdve, mondjuk a külsőnk miatt? Akkor az ilyen PUA technikák sem érnek semmit igaz?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 15:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Így van! A nőkben van a hiba! 16.50es meg nem tudja mit beszél.
2012. máj. 23. 18:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Mindig a nő a hibás, a Kámaszutra is megmondja! :D
2012. máj. 23. 18:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, anyáitokban is ott volt a hiba. Most tényleg nagy igazságot mondtatok. Bár igaz, ők 9 hónappal később megszabadultak a hibáiktól.
2012. máj. 23. 18:58
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Bizony a nőkben van a legnagyobb hiba! Nem tudják már lassan kicsodák. Majd magukra maradnak ilyen hozzáállással vagy rossz életük lesz.
2012. máj. 23. 18:59
 15/24 A kérdező kommentje:
13-as lánynak nincs humorérzéke. :D
2012. máj. 23. 19:05
 16/24 anonim ***** válasza:

A pua hasznos dolog, de gyakorlat nélkül csak olyan mint egy estimese... És írnak a barátzónáról is, amiből ugye nehéz kijönni, de én találkoztam egy olyan esettel hogy csak félig vagyok benne... ez is érdekes, sztem ennyiből még ki lehet mászni csak sok testi érintkezés kell, nevettesd meg, de ne zárkózz el más lányoktól sem inkább, a szerelmet meg ne vedd túl komolyan (eleinte) mert meg fog kínozni, tapasztalat... :/

f18

2012. máj. 23. 19:58
 17/24 anonim ***** válasza:
A férfiak döntenek!
2012. máj. 23. 20:15
 18/24 anonim ***** válasza:

Persze hogy a nők választanak, de csak azok közül tudnak akik bepróbálkoznak náluk.

Annak a jelentősége hogy valaki jóképű vagy kedves vagy figyelmes szinte eltörpül amellet ha valaki magabiztos, domináns(nem egyenlő az agresszivvel), vannak céljai, optimista, laza, szociális és kiszámíthatatlan. Azért lépnek le az bunkó, kötegedőkkel mert bennük megvannak az utóbbi tulajdonságok (vagy azok jelentős része)

2012. máj. 24. 00:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Persze hogy a férfiak választanak, mivel a nők nem tudnak reális döntést hozni. Jómagam is sok nő közül válogattam és egyik se volt szimpatikus, mind csak sminkelte magát tonnaszám, kívül jól nézett ki, belül meg a tátongó űr.
2012. máj. 24. 01:46
 20/24 anonim ***** válasza:
18:58 miért is szabadultak meg? akkor szabadultak volna meg ha 9 hónap után megölték volna a gyereküket. Sajnos nem tették meg!
2012. máj. 24. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!