Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy valójában a lányok választanak és mi fiúk hiába gürcölünk sosem lehet az enyénk az a lány, akinek nem jöttünk be már az elejétől kezdve, mondjuk a külsőnk miatt? Akkor az ilyen PUA technikák sem érnek semmit igaz?
A pua hasznos dolog, de gyakorlat nélkül csak olyan mint egy estimese... És írnak a barátzónáról is, amiből ugye nehéz kijönni, de én találkoztam egy olyan esettel hogy csak félig vagyok benne... ez is érdekes, sztem ennyiből még ki lehet mászni csak sok testi érintkezés kell, nevettesd meg, de ne zárkózz el más lányoktól sem inkább, a szerelmet meg ne vedd túl komolyan (eleinte) mert meg fog kínozni, tapasztalat... :/
f18
Persze hogy a nők választanak, de csak azok közül tudnak akik bepróbálkoznak náluk.
Annak a jelentősége hogy valaki jóképű vagy kedves vagy figyelmes szinte eltörpül amellet ha valaki magabiztos, domináns(nem egyenlő az agresszivvel), vannak céljai, optimista, laza, szociális és kiszámíthatatlan. Azért lépnek le az bunkó, kötegedőkkel mert bennük megvannak az utóbbi tulajdonságok (vagy azok jelentős része)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!