Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek facebook chat-en? (tudom, hogy gáz, de nincs más megoldás)
Van egy srác, aki tetszik, régóta ismerősöm, de még sose beszéltünk, és csak nagyon ritkán találkozunk élőben. Hogyan, milyen szöveggel kezdhetnék vele beszélgetni?
20/L
cöhhh... ha már úgy is lány vagy, akkor:
Szia! Nincs kedved beszélgetni? /ha nagyon bátor vagy, hozzá teheted/ Tetszel nekem.
szerintem ne rohand le elsőre, azzal h tetszik neked.
Csak egy kötetlen beszélgetés..utána majd alakul
2. - én is kötetlen beszélgetésre gondoltam, nem akarom lerohanni azzal, hogy tetszik.
5. - a "vki üzit?" nem a mi korosztályunk szokta írogatni... azt amúgy sose értettem, miért nem írnak ők rá valakire... de ez más téma! :)
De olcsó vagy ha te csak így tudsz ismerkedni a fuckbukon
Ez az igazi mai fiatalság.... szégyen vagy.
-.-
Direkt odaírtam: ritkán találkozunk élőben, és más elérhetőségét nem tudom
az a célom, hogy egy kis ismerkedős beszélgetés után személyesen találkozzunk
a kérdésemre pedig értelmes válaszokat várok, nem jogtalan sértéseket
Utolsó: mégis hogy ismerkedjen meg másképp ezzel a fiúval? Nyomozzon utána, hogy épp merre jár? Várja meg hogy egyszer talán megint találkoznak a jövőben? Kérjen meg valakit hogy szervezzen nekik titkos találkozót?
Ha a két fél normálisan kezeli a dolgot, és hamar személyes (nem facebook) kapcsolat alakul ki, szerintem mindegy, hogy honnan indult az ismerkedés...
Én is neten beszéltem először a barátommal (bár nem társkeresési szándékkal, azt se tudtam fiú vagy lány, csak segítséget kértem :D). Két és fél éve együtt vagyunk, boldogan. Engem aztán nem zavar hogy egy chaten ismerkedtünk meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!