Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányokat akik egy alapösszegért eljárnának velem ide oda. Beszélgetnénk, meg megölelne. Kézen fogva járkálnánk meg ilyenek. Mondjuk hetente 1-szer egy nagyon alap összegre gondoltam max 10-15 ezer ft-ra. (? )
Természetesen mindent én állnék, pl fagyi, mozi meg ilyeneket +az alapösszeg.
Facebookon gondolkozok, de sajnos az nem jó mert ott 1-től 1-ig flegma, öntelt pi**k vannak.
Utcán nincs merszem leszólítani.
Barátok sincsenek.
Lány barátaim sincsenek.
valamilyen társkereső oldalt tudnátok ajánlani ahol ilyet lehetne kérni?
80%-os....igen, kb úgy van ahogy írod, kivéve azt, hogy valami több is kialakulhatna belőle.
Azt nem szeretném, nem is ez lenne a szándékom.
nem is szeretném.
már írtam, érezni valaki közelségét.
Nagyon nehéz ez így, nem tudok csak úgy összejönni valakivel, ez számomra a világ egyik legnehezebb és legkomplikáltabb dolga.
Így hirtelenjében nem tudok kapcsolatot kialakítani akár, hogy is szeretném, nem megy.
Kellene...jaaaaaaj már....nem tudom összeszedni a gondolataimat, összevissza cikáznak.
pfffffff....ez így nem megy, majd holnap írok egy értelmes választ erre, ha kicsit lenyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!