Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok olyan lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan lányokat akik egy alapösszegért eljárnának velem ide oda. Beszélgetnénk, meg megölelne. Kézen fogva járkálnánk meg ilyenek. Mondjuk hetente 1-szer egy nagyon alap összegre gondoltam max 10-15 ezer ft-ra. (? )

Figyelt kérdés

Természetesen mindent én állnék, pl fagyi, mozi meg ilyeneket +az alapösszeg.

Facebookon gondolkozok, de sajnos az nem jó mert ott 1-től 1-ig flegma, öntelt pi**k vannak.

Utcán nincs merszem leszólítani.

Barátok sincsenek.

Lány barátaim sincsenek.

valamilyen társkereső oldalt tudnátok ajánlani ahol ilyet lehetne kérni?

2012. máj. 21. 18:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

80%-os....igen, kb úgy van ahogy írod, kivéve azt, hogy valami több is kialakulhatna belőle.

Azt nem szeretném, nem is ez lenne a szándékom.

nem is szeretném.

2012. máj. 21. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem értem...ha nem szeretnéd, hogy valami is kialakuljon, akkor minek ez a "színjáték"?
2012. máj. 21. 20:33
 13/13 A kérdező kommentje:

már írtam, érezni valaki közelségét.

Nagyon nehéz ez így, nem tudok csak úgy összejönni valakivel, ez számomra a világ egyik legnehezebb és legkomplikáltabb dolga.

Így hirtelenjében nem tudok kapcsolatot kialakítani akár, hogy is szeretném, nem megy.

Kellene...jaaaaaaj már....nem tudom összeszedni a gondolataimat, összevissza cikáznak.

pfffffff....ez így nem megy, majd holnap írok egy értelmes választ erre, ha kicsit lenyugodtam.

2012. máj. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!