Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam, hogy tetszem e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy tetszem e neki?

Figyelt kérdés
Na tehát van egy fiú az osztályban és nekem tetszik, de szerintem énis neki, mert mindig engem néz órákon, meg úgy mindig próbál velem beszélgetni nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy tetszik ja és itt egy fontos dolog: meleg vagyok.

2012. máj. 21. 17:48
1 2
 11/19 meleg-film-felirat válasza:
Ülj le vele beszélgetni... sulin kívül, aztán döntsd el, hogy elmondod neki, hogy meleg vagy, vagy ne mondd, de akkor tudd meg, hogy nem e lányokat szereti... attól, hogy néz még nem biztos, hogy azért néz mert téged akar... azért néz, mert te is nézed és azt nézi, hogy miért nézed :DDDD
2012. máj. 22. 03:01
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
13 évesen meleg vagy?
2012. máj. 22. 07:22
 13/19 anonim ***** válasza:

ma 07:22

Szerintem ez hülye kérdés.:P

13éves bár még igencsak gyerek,de már azért elkezd érdeklődni..13évesen már én is "szerelmes" voltam egy fiúba.Ő is lehet,bár ezekszerint ő egy fiúba...

20l

2012. máj. 22. 08:49
 14/19 anonim válasza:
Logikai kérdés: ha szeirnted nem meleg, akkor mégis honnan veszed, hogy tetszel neki?
2012. máj. 22. 11:38
 15/19 kovpet ***** válasza:
Tölts vele sok időt és szép lassan kiderül minden. :)
2012. máj. 22. 12:29
 16/19 anonim ***** válasza:
próbál vele haverkodni és kérdez rá a melegségre...
2012. máj. 22. 19:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is barátkozz beszélgess vele. Próbálj rájönni, hogy mit szeretne tőled. Lehet csak kedvel és barátkozik. Persze az is lehet hogy meleg és tetszel neki. Ha normális, és jó a kapcsolatotok akkor személyesen ülj le vele és szépen térj a témára. Kérdezz rá. Tiszta lapokkal a legegyszerűbb jűtszani.
2012. máj. 22. 22:23
 18/19 anonim válasza:
Szerintem még várjál 1 kicsit és ha jobban összehaverkodtok, akkor úgyis el tudod dönteni hogy meleg e vagy nem és hogy jobbesetben van e nála esélyed:)
2012. nov. 19. 21:33
 19/19 anonim válasza:

Ilyen korban az ember óriási személyiségváltozáson megy keresztül. Nem bántásból, meg semmi, de honnan tudod biztosan hogy meleg vagy? 13 évesen? Lehet hogy ő is az útóbb leírt szeméyliségválozáson megy keresztül.

Amúgy legyetek haverok, és egy idő után kialakul :)

2015. febr. 27. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!