Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buszsoförrel kezdett már valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buszsoförrel kezdett már valaki?

Figyelt kérdés
Tetszik egy buszsoför srác, annyira kis helyes meg minden... ugy hallottam azok nagy nöcsábászok! Igaz ez? Valakinek volt már bármilyen "dolga" egy soförrel? Mi? és mi lett a vége?
2009. jún. 28. 12:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
igen, tetszik de csak sexet akar. Meg nem csak az én agyamat füzi! :S
2009. jún. 28. 15:00
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
akkor hagyd a p*csába az ilyen csak bajnak jó!ök igy olyanok mint a k*rvák csak pénz nélkül!
2009. jún. 28. 16:04
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Igen azok szemetek, görények, nőfalók...

Kedves miskolci hozzászóló, volános vagy mvk-s buszsofőrre gondolsz? Mert én szerintem ismerem akire gondolsz. Ismeri a párom, mégis többször felhívott már keringőre, pedig neki is családja van.

Volt egy hasonló sztori egy barátnőmmel is. Ennyit a buszvezetőkről.

2009. jún. 28. 19:36
 14/22 A kérdező kommentje:
látom akkor nem csak felénk ilyenek a soförök!!!
2009. jún. 28. 20:15
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Én már tanultam anyám hibájából, sosem jönnék össze buszsofőrrel, apám is az és ő is egy nőcsábász görény, 18 éves p*csa miatt hagyott itt minket, de azóta már nemtom hány nője volt...én már nem számolom. Aztán anyám összejött egy másik buszsofőrrel, az meg terhesen otthagyta. Szemétláda mind, én még normálissal nem találkoztam, pedig elég sokat ismerek apámon keresztül!:(
2009. jún. 28. 21:45
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Igen egy par hete lefekudtem egyel egy het utani ismeretseg utan ...sajnos meg volt ilyen esetem nem tudom miert de nagyon vonzanak a soforok nem tudok ellenallni nekik :( L26
2009. jún. 28. 22:16
 17/22 A kérdező kommentje:
de egyébként szerintem is nagyon vonzóak! :( sokszor én is azt érzem hogy nem lehet nekik ellenállni! :(
2009. jún. 28. 22:31
 18/22 anonim ***** válasza:
valahogy mindig megtalaljuk egymast erdekes a sors...mar ismeroseimnek is mondtam viccesen hogy a soforok kikeszitenek..:))
2009. jún. 28. 22:48
 19/22 anonim válasza:
65%

Persze úgy van hogy a buszsofőrök a nőcsábászok, a tűzoltók a társaságot kedvelik, a rendőrök a fánkot szeretik, a bkv ellenőrök a szőrös hátat, szóval válassz... Ugyan már :) Ne általánosíts... Munka alapján nem lehet eldönteni ilyet... mivan ha én tűzoltóból lettem buszsofőr...

Egyéniség kérdése NEM MUNKA :)

2009. jún. 28. 22:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát tényleg ne általánosítsunk, de rám pl 2 hónap alatt 2 buszsofőr pályázott.

Én sose kezdenék velük.. :S

16L

2009. jún. 29. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!