Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozó helyeken lehet találni normális pasit?
Figyelt kérdés
mármint akivel hosszútávon együtt lehetek és nem csak táncolunk és ennyi.
van aki talált már ott magának rendes barátot?
2009. jún. 27. 20:04
1/12 anonim válasza:
manapság egyre kevesebb az esélye, de sztem ez ugyanolyan mint a netes társkeresés. van akinek már összejött.
2/12 anonim válasza:
Igen, én is ott ismertem meg a barátom akivel már 8 hónapja együtt vagyunk!!!:)
3/12 anonim válasza:
Elég nehéz. Mondjuk én alapból nem preferálom a szórakozóhelyeket, más az érdeklődési köröm, de ha azt vesszük, én is akkor ismertem meg a barátomat, amikor a Dunaparton voltunk a társaságommal, szóval ha azt vesszük, szórakozás közben találkoztunk először, és másfél éve járunk, de ez nagyon ritka szerintem...Az első válaszolónak bejött, nekem is, de az ismeretségi körömben másnak nem.
4/12 anonim válasza:
Bocsánat, második válaszolónak.
5/12 anonim válasza:
kizárt, buliba elég valószínű részegek vagytok és ha még emlékeztek is arra, h csináltatok vmit együtt, lehet, h vagy te vagy a pasi másnap már nem szívesen gondol vissza:S(ált én nem vagyok büszke azokra akiket buliba szedtem össze), de akinek sikerült és jó annak grat...
Am nem csak táncolhattok...;)
6/12 anonim válasza:
nekem még sohasem sikerült. még ha a pasi normális is lenne, ha ott szed fel, nem fog komolyan venni, táncoltok, smároltok, kicsi a folytatás esélye, többnyire ez csak arra az estére szól:)
7/12 anonim válasza:
Hát én azért sehogyansem szoktam "nagyon részeg" lenni, meg azért tudatomnál vagyok mikor szórakozni megyek. Emiatt pedig azért megvan az esélye annak, hogy normális emberrel összeismerkedem. Gondolom a kérdező sem arra gondolt, mikor nincsen magánál, úgy táncol a színpadon, és az összes létező részeg megkörnyékezi...
8/12 anonim válasza:
én pedig normális csajt próbálok találni szórakozóhelyen... eddig sajnos nem sikerült :(
9/12 anonim válasza:
Ritka esetek egyike, ha van normális pasi! Nem szórakozóhelyen kell normális pasikkal ismerekdni. fesztiválokon, uszoda, könyvtár, ilyen helyeken.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ne discoba keresd a hosszútávú kapcsolatot :) Bár néha vannak rendes pasik ott is, de ők általában táncolni járnak oda, és nem akarnak ismerkedni :) Ja, és őket ált. onnan ismered fel, hogy azon kevés ember közt vannak, akik józanok, esetleg kólával mászkálnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!