Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok olyan bókokat amik a belső értékeket emeli ki?
Figyelt kérdés
a külsőre szép lányok gondolom már tudják és unják, hogy ők jól néznek ki mert ezt sokan mondták nekik De a belső értékeket jobban értékelik csak én már valahogy kifolytam ezekből a bókokból és ezért fordultam hozzátok segítségért2012. máj. 19. 20:10
1/11 ASOT válasza:
úgy szeretlek mint emberek a sót :)
(remélem a mesét nem kell leírnom)
2/11 anonim válasza:
Olyan kedves
vagy nekem,
mint földnek a
harmatcsepp,
égboltnak a
szivárvány,
mely ragyog
a sík rónán.
Lehetsz víz
sivatagi,
gyönyör
nyári kéjlaki,
édes sóhaj a
szélben,
szerelmem
végtelenben!
3/11 A kérdező kommentje:
őő valami rémlik :D
2012. máj. 19. 20:17
4/11 anonim válasza:
Sopot. Volt olyan koncertsorozat, a Norah Jones is fellépett. Isten áldja. Gyönyörű volt. Nézd meg te is, ha szeretnéd. Ez az egyik kedvenc dalom tőle. Remélem téged is megnyugtat a lénye.
5/11 ASOT válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
köszi, így már emlékszem :)
2012. máj. 19. 20:23
7/11 ASOT válasza:
a mai fiatalok meg azt mondanák erre a kérdésre, hogy "úgy mint az internetet" :)
mert még sótlanul is megennék a kaját, dehogy ne legyen f@szbuk az világvége lenne egyeseknek :)
8/11 A kérdező kommentje:
igen vannak ilyenek is sajnos :D
2012. máj. 19. 20:44
9/11 anonim válasza:
"Szerete, hogy őszinte vagy velem és megbízhatok benned."
Ha eddig nem is volt így, utána tuti meg akar felelni ennek ;)
10/11 Roncii válasza:
Annyira aranyos vagy mint fax a szádba... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!