Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha többnyire csúnya, kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha többnyire csúnya, kövér lányoknak tetszem az azt jelenti, hogy csúnya fiú vagyok? Vagy az a gond, hogy nem értek a lányokhoz, nem tudok csajozni? Esetleg mindkettő?

Figyelt kérdés

2012. máj. 19. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Ez a t9 kiborit, szál nem párizsi hanem párizsi meg csajozz bátran!
2012. máj. 19. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom de szerintem nem lehet komoly és férfias egyénisége valakinek aki egy lányt "csúnyának" titulál, tudom hogy a szépség relatív de azért kéne annyi modor valakiben lenni, hogy nem csúnyát mond. Inkább azt hogy számára nem vonzó stb. És nem, nem vagyok csúnya, vagy hát ki tudja. De ha te ilyen felszínes vagy akkor ne csodálkozz hogy mások is ilyen felszínesek feléd.

Az a baj a világgal hogy mindenkinek az kéne aki nem illik hozzá.

2012. máj. 19. 15:27
 13/19 A kérdező kommentje:

ma 15:27

Nem mondom én senkire sem élőben ezt elhiheted, akkor én azt használom, hogy nem az esetem. De így leírva jobbna lehet szemléltetni, hogy mennyire olyan lányok tapadnak rám, akik a fiúk nagy részének nem jönnek be külsőre.

De kedves előző, ha te neked egyáltalán nem számít a fiúk külseje, akkor vesd rám a követ!

2012. máj. 19. 15:36
 14/19 Solarian ***** válasza:
41%
Miért? Az átlagos keresetűek is vágynak pl egy drága kocsira, házra, kinek éppen mi... Sose lesz hozzá pénzük, de vágynak rá. Ugyanezen az analógián a "csúnya" lányoknak is a helyes fiúk tetszenek. Csak mig ezek próbálkoznak, a szép lányok a kezdeményezésre várnak inkább (tisztelet a kivételnek).
2012. máj. 19. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:

én csak örülök, hogy az ilyen fazonok inkább a nyálukat csorgatják olyanra, amit nem kaphatnak meg, mert addig a normálisabbakat könnyebben meg lehet találni.

maradj is meg lécci a szép lányok utáni vágyadnál, mert addig sem zavarod a vizet.

2012. máj. 19. 20:33
 16/19 A kérdező kommentje:

ma 20:33

Nem értem mi bajod van velem.

2012. máj. 19. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
ha értenéd, akkor le sem írtam volna. és szerintem ezt most sokan értenék.
2012. máj. 20. 08:52
 18/19 anonim ***** válasza:
küldesz nekem egy képet privátba? :)
2012. máj. 21. 17:59
 19/19 Szeder Katalin ***** válasza:

"Szal emelt fel a reggel és csajok bátran."

Eztetet nem értem. Ez vicc, vagy csupa elütés? Érthető magyarul:

"Szal emeld fel a segged, és csajozz bátran."

Ha a (f)ordításom helyes, akkor egyetértek a válaszolóval!

2016. júl. 5. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!