Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha többnyire csúnya, kövér lányoknak tetszem az azt jelenti, hogy csúnya fiú vagyok? Vagy az a gond, hogy nem értek a lányokhoz, nem tudok csajozni? Esetleg mindkettő?
nem tudom de szerintem nem lehet komoly és férfias egyénisége valakinek aki egy lányt "csúnyának" titulál, tudom hogy a szépség relatív de azért kéne annyi modor valakiben lenni, hogy nem csúnyát mond. Inkább azt hogy számára nem vonzó stb. És nem, nem vagyok csúnya, vagy hát ki tudja. De ha te ilyen felszínes vagy akkor ne csodálkozz hogy mások is ilyen felszínesek feléd.
Az a baj a világgal hogy mindenkinek az kéne aki nem illik hozzá.
ma 15:27
Nem mondom én senkire sem élőben ezt elhiheted, akkor én azt használom, hogy nem az esetem. De így leírva jobbna lehet szemléltetni, hogy mennyire olyan lányok tapadnak rám, akik a fiúk nagy részének nem jönnek be külsőre.
De kedves előző, ha te neked egyáltalán nem számít a fiúk külseje, akkor vesd rám a követ!
én csak örülök, hogy az ilyen fazonok inkább a nyálukat csorgatják olyanra, amit nem kaphatnak meg, mert addig a normálisabbakat könnyebben meg lehet találni.
maradj is meg lécci a szép lányok utáni vágyadnál, mert addig sem zavarod a vizet.
ma 20:33
Nem értem mi bajod van velem.
"Szal emelt fel a reggel és csajok bátran."
Eztetet nem értem. Ez vicc, vagy csupa elütés? Érthető magyarul:
"Szal emeld fel a segged, és csajozz bátran."
Ha a (f)ordításom helyes, akkor egyetértek a válaszolóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!