Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ada.Cicc. kérdése:
Most fogok randizni először és nagyon izgulok! Segitség!?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most fogok randizni egy 15 éves sráccal és nagyon izgulok mert nem tudom ilyenkor mi a szokás. Csók még nagyon hamar lenne és az ölelés?2012. máj. 17. 21:20
1/7 A kérdező kommentje:
facebookon nagyon sokat beszélünk.
2012. máj. 17. 21:24
2/7 anonim válasza:
első randin nehogymár te csókold meg a srácot. ölelés belefér.
3/7 Solarian válasza:
Ne izgulj. Felesleges. Semmi extra nincs az egészben, csak nincs ott több ember.
4/7 anonim válasza:
Úgyse jöttök össze szóval nem tök8
5/7 anonim válasza:
Nekem szerdán volt meg az első randim, úgyhogy még elég friss az élmény.:D Tudom, hogy nagyon nehéz,de NE IZGULJ! Én nagyon ráparáztam a dologra, és teljesen fölösleges. Ha 'egymásnak teremtettek' akkor minden simán fog menni, ha meg nem, akkor legalább tapasztalatot szereztél. Szerintem még ne nagyon csókolózzatok, hosszú távon jobb, ha lassan haladtok. Az ölelés teljesen oké. És hajráá! :D
6/7 anonim válasza:
Az meg milyen első randi ahol nincs csók? Megmondom: BÉÉÉÉNA!
7/7 anonim válasza:
17:46 az nem randi csak egy sima baráti találkozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!