Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életetek legrosszabb randija?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életetek legrosszabb randija?

Figyelt kérdés

(Csak, hogy mindenki tudjon tanulni az esetekből... :) )

Nekem életem legrosszabb randiját egy barátom hozta össze, mondván van 1 haverja, aranyos kedves jó fej, gondoltam miért ne. . . Már mikor megláttam a gyereket, hogy, hogy néz ki azt mondtam, hogy JJJJAAAAAAJJJJJJ. . . , de mindenkinek jár 1 esély. . . . Beültünk 1 bárba, kértem 1 pohár vörösbort, ami nekem nem ízlett, mert 1 rossz lőre volt, mondom a gyereknek, hogy kérek másikat mert borzalmas, mire vissza jöttem nem volt meg az otthagyott borom, néztem rá bután, mire mondta, hogy nincs pazarlás ő megitta. . . :D Még kb 1 órát bírtam ki a társaságában, közbe elmagyarázta, hogy leginkább az ő lelke egy kígyóhoz hasonlít, meg, hogy igazán még magát se szereti. Ahogy kiléptem a bár ajtaján felhívtam a haverom és elküldtem a . . . . . :)

2012. máj. 17. 20:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de de :)
2012. máj. 17. 21:05
 12/16 anonim ***** válasza:
r u fuckin kiddin me?
2012. máj. 17. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Tényleg egymásra találtatok?
2012. máj. 17. 22:16
 14/16 Solarian ***** válasza:
A legrosszabb? Egy sekélyes, idegesitő, unalmas csajjal indultunk el, egy odábbi kávézóra gondoltam, vagy ilyesmi, de annyira kiverte a dumájával a biztositékot (belebeszélt olyasmnikbe amikhez semmi köze), de annyira... Alapjáraton udvarias vagyok, de annyira felidegelt, hogy otthagytam a p!csába, faképnél.
2012. máj. 17. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Komolyan egymásra leltetek vagy csak trollkodik a kommentelő?:D
2012. máj. 17. 23:36
 16/16 I am God ***** válasza:
0%

Nekem a gimis osztálytársammal volt, akivel nem nagyon jöttünk ki eleinte 9-10 edikben, mondhatni olyan semmilyen párhuzam nem volt fellelhetö kettönk között.

Békának indult, de 12. elejére elég szép csaj lett belöle, és egy születésnapon pont úgy hozta a helyzet, hogy beszélgetni kezdtünk, és megbeszéltük, hogy hétvégén lemegyünk együtt fürödni kettesben a Balatonra. Szeptember volt ugye, jóidö, szóval ez pontosan így történt, és jól is ment a dolog egy darabig, egészen addig, ameddig el nem kezdett fájni a hasa bent a vízben, és mondta, hogy menjünk ki. Elöttem ment, a lépcsön ahogy ment kifele ömlött le a lábán a vér. Mai napig nemtudom, hogy csak megjött e neki, vagy volt e valami gyíkja, de ott azonnal volt 1 restart a fejemben. Körülbelül a 9gag-es Jetpack-es "I have noting to do here" guy-hoz tudtam volna ott és akkor hasonlítani magam. De aztán rájöttem, hogy az ilyen megesik, és ezt elmondtam neki is, hogy nem gáz.

22/f

Akkor voltam 17

2012. máj. 18. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!