Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábíthatnék el egy fél évvel idősebb srácot?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elcsábítani? Én most vagyok 9.-es és ő 10.-es Teljesen oda vagyok érte... megőrít a mosolya .. (Párszormár mosolygott rám meg néz akárhányszor találkozunk de köszönni meg beszélni még nem igazán) lehet h fél vagy nemtudom. Hogyan tudnám elcsábítani? Minden vágyam h együtt legyünk és bármit meg teszek ....2012. máj. 17. 17:41
1/4 A kérdező kommentje:
annyira tudom értékelni ezeket a kommenteket ... ő 10.es gimiben és é meg 9.-es :d puszii:)
2012. máj. 17. 18:15
2/4 anonim válasza:
Jaaaa. :D
Hát mutasd meg neki a cickóidat.
3/4 A kérdező kommentje:
kérek szépen valakitől egy értelmes választ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 17. 18:22
4/4 anonim válasza:
Mosolyogj rá ha találkoztok, próbálj szemezni, köszönj neki. Aztán ha veszi az adást és lég bátor oda fog menni hozzád, ha meg nem akkor menj oda te. Beszélgess vele valami hétköznapi témáról, pl suli vagy akármi. Aztán menni fog magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!