Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnőt szeretnék! Midenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőt szeretnék! Midenkinek van mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnék barátnőt szerezni??

Megyek táborba jövöhéten, és ott szeretnék összejönni valakivel. De mégis hogyan?? 14/F

2009. jún. 26. 23:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak azért ne akarj barátnőt mert "muszáj" és "mindenkinek van", ez baromság szerintem. Én 19 vagyok és még sose volt barátnőm. Leginkább azért, mert a lányok 95% akik körülöttem vannak láncdohányos idióták(tényleg hülyék, akkor se tudnak kérdésekre válaszolni, ha előtte megmondták nekik a választ), akiknek az a legnagyobb szórakozás, hogy részegen lehányják egymás cipőjét egy disco után. Én ebből köszönöm, de nem kérek.
2009. jún. 27. 13:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Üdv! Köszönöm a válaszokat!

Azért szeretnék barátnőt mert jó lenne, nem lenné egyedül, és vágyom is rá.

Jah, és NEM AKAROK SEXSELNI 24 évesen!!!

2009. jún. 27. 22:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Helyesbítve SEXELNI 14 évesen :)
2009. jún. 27. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!