Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a, , rajoskodásr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a, , rajoskodásról"? Mér van az utcán ennyi felfújt kigyúrt cigány drága kocsikkal?

Figyelt kérdés
másik meg h ezek általában kopaszokis..a cigányok nemutálják a koapsz hajviseletet? va gengsztercigány az a több cigányfelettál?
2009. jún. 26. 22:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Én azt vettem észre, hogy kábé mostanra érett meg teljesen az a cigány réteg, aki a tisztességes dolgozó emberektől szerzett pénzből gazdagodott meg. Legyen az segély, vagy lopás, mindegy. Az ő borsónyi agyukban ez az egész úgy néz ki, hogy mi, a hülye birka magyarok dolgozunk mint a hülyék, küzdünk, hogy befizethessük a számláinkat, ők meg híznak a mi pénzünkün, drága autót és nagy házat vesznek belőle. Kb úgy érezhetik magukat, mint a földesurak, a gyerekeik, akik meg végig ebben nőttek fel, pláne. Magasabb rendűnek hiszik magukat azzal, hogy szívják a tisztességes dolgozók vérét, és piszkosjól élnek belőle.
2009. jún. 27. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
14%

Menj máshova gyűlölködni, okés?

Gyökér..

16L

2009. jún. 27. 17:01
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Kedves előttem szóló 16 éves kislány:

Majd ha dolgozol és a fizetésednek nagyobb lesz az adó-része mint amit kézhez-kapsz és az éhhalá széén fogsz vergődni akkor elgondolkodsz azon, hogy ezek miért élnek így a te általad befizetett adóból...

2009. jún. 27. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Hát ezen a 16 évesen jót röhögtem.XD 16 évesen legyökerez valakit... nagy az arcod, semmit nem tudsz még az életrőlXD
2009. jún. 27. 20:56
 15/19 A kérdező kommentje:
16láyn gondolom az ő farkukat copkodja:)
2009. jún. 30. 01:08
 16/19 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 06-27 20:56

Az XD-idből ítélve egy évvel sem vagy idősebb nálam.

A válasz megírásának időpontja: 06-27 20:17

És emiatt el kell ítélni az összes cigányt? Mindet egytől eddig? Szerintem ezt te se gondolod komolyan..

Kedves kérdező te pedig tanulj meg írni. Majd utána hozzám szólhatsz (:

2009. júl. 1. 01:17
 17/19 A kérdező kommentje:
hallod nem nyelvtan óra mami
2009. júl. 1. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:

"Menj máshova gyűlölködni, okés?

Gyökér..

16L"

Menj INdiába cigány f.aszokat szopkodni kis k.urva!

SIEG HEIL

2009. dec. 30. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt hogy a Hitler félmunkát végzett.
2011. márc. 25. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!