Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel szerezhetném meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel szerezhetném meg?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik, de nem tudom hogy milyen ürüggyel szolithatnám meg, egyenlöre nagyon keveset tudok róla ö már hallomásból ismer néha probál kicsit beszélgetni de csak ritkán Hogyan tudnék vele jobban megismerkedni? Vagy milyen ürüggyel kéne elöállnom?
2012. máj. 16. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Írtad hogy néha próbál veled beszélget akkor hol itt a gond? És beszélgetések által megtudjátok ismerni egymást!

19/L

2012. máj. 16. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
"néha probál kicsit beszélgetni" ott van az ürügy h beszélj vele XD ha már beszéltetek minek ürügy hogy megszólítsd
2012. máj. 16. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Közös baráti társaság.Ez a legegyszerűbb.Egyszer vegyülj el azokkal akikkel általában lenni szokott, és máris remek ürügyed van.Ha nem ismersz senkit a baráti köréből, akkor egyszerűen te kezdeményezed a beszélgetéseket.Meglátod, hogyha látja rajtad, hogy érdekled, akkor már ő sem lesz olyan bátortalan :D
2012. máj. 16. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a baráti körét :S És igen mindig kérdezi hogy megyek e dolgozni stb én mit kérdezzek te mész dolgozni ?:D Ez olyan hülyén jön ki :D Jah amugy hogy vagy vagy nem tudom :D??
2012. máj. 16. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
A kezdet mindig nehéz, de az lenne a legjobb, ha elhívnád sétálni, beszélgetni, és ott már nem csak ilyen szia mizu szöveggel lehetne, hanem megtudhatnád mit szeret csinálni szabadidejében milyen tervei vannak, milyen zenéket hallgat, és ez neki is egy nagy lendületet és bátorságot adna.Ha tetszel neki, legközelebb már ő fog elhívni.
2012. máj. 16. 20:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Alig ismerem de hivjam el sétálni :S Szerintem ez elég hülyén jönne ki, meg nem hiszem hogy az a sétálgatos fajta lenne. Nem tudom már azon agyalok hogy egy hogy telt a napod kérdést benyom neki ha legközelebb találkozunk aztán utána nem tudom mit kérdezzek ismételten :D
2012. máj. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!