Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy "sánta" csajjal?
A szülőknek mindig nagy elvárásaik vannak a gyerekük párjával kapcsolatban, csak azt sokan elfelejtik, hogy az ő imádott gyerekük sem tökéletes ám és nem egy jó parti.
Nyilván neked kell a szüleidnek elmondani, hogy ki ez a lány és milyen problémája van, neked kell kiállnod mellette. Gondolkodj kicsit az ő fejével is, milyen érzés lehet önhibádon kívül ha így megbélyegeznek, "selejt"-nek titulálnak, közben ugyanúgy teljes értékű életet tud élni, nem szorul segítségre. Nyilván ő is tisztában van azzal, hogy kevesebb esélye van így párt találni, de szerintem százszorosan meghálálja annak, aki őszintén szereti és elfogadja, mint egy átlagos lány.
Ráadásul miért van ennyi befordult meg egyedülálló fiatal?
Mert mindenhol azt kapják a képükbe és tukmálják rájuk, hogy mi a tökéletes. Nem maguk dönthetik el, hanem megmondják nekik és sajnos ennek a legtöbben be is dőlnek. De ki tud megfelelni a mai tökéletes férfinak, vagy nőnek?
Legyél gazdag, jóképű, izmos, sportos, tanult, öltözködj jól stb. Ha nem ilyen vagy, akkor szar alak vagy, alsóbbrendű. Amíg ezeket a hülyeségeket elhiszik a fiatalok, addig nem is fognak boldogulni, sem párt találni.
Kedves Kérdező!!!
Ember!, olvasom a "ma 13:47" hozzászólásod, ez tiszta gáz! Az illető "sánta csaj", ha ezt olvassa, többet szóba sem áll veled! Ne azért akarj egy fogyatékos társat, hogy leküzd a félelmeidet!!! Azért akard, mert Ő kell! Szeretnél egy tuti feleséget? Vegyél el egy halálos beteget, másnap meghal, s sohasem csal meg, egy napig tuti lesz a konyhában, stb.!!!
Utolsó válaszoló :)
Nem pont így értettem. Rendes lány , aki mellesleg gyönyörű. Ennyi. Ezt is hozzafuzhettem volna,de akkor ez jutott az eszembe.
Koszi a válaszokat.
Érdekes kérdés. Egyszer, még régen, tizenévesen neten ismerkedtem. Akkor egy srác jött beszélgetni, és bevallotta, hogy csak segítséggel tud járni, akkor találkozzunk, ha ez engem nem zavar. Elutasítottam. Úgy éreztem, ezek után csak azért találkoznék vele, mert sajnálom. Csakhogy őt ugye nem ismertem, ez a legeslegelső netes beszélgetés során történt, és képet sem láttam még róla.
Ha megismernék valakit és megszeretném, akkor kialakulhatna bármi, ahhoz nekem úgyis hónapok kellenek, hogy összejöjjek valakivel... Ennyi idő alatt meg már nem a sántasága fog feltűnni, hanem a humora, vagy épp a szeme vagy mosolya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!