Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot ajánlanátok névnapjára?
Sziasztok mindenki! :)
Én 21f,ő 22n, nem vagyunk még együtt,csak beszélgetünk,meg találkozgatunk.. :)
18.-án lesz a névnapja,nekem meg a születésnapom,szeretném valami egyszerű, de még is különleges ajándékkal meglepni,és itt nem (aranyékszerre gondolok):) Lehet butaság,de gondolkodtam karkötőn,esetleg 2egyforma karkötő, egy szimbólummal, aminek az egyik fele nálam, a másik az ő karkötőjén van, tudom, lehet hogy butaság, ezért kérdezném a ti véleményeteket!
Köszönöm mindenkinek! Szép napot!
Igen, ezt mások is mondták :)
Minden virágnak megvan a maga "jelentése" azon gondolkodtam, hogy csináltatok neki egy csokrot, amiben van 1szál vörös rózsa(szerelem virága).
1 szál sárga rózsát(vidámság jele)
1 szál szegfűt(komoly szerelem virága)
1szál Kálát (a szépség virága)
Ezekből egy csokrot, nagy butaság szerinted?
Értem! Hát akkor lesz egy szép csokor,meg veszek neki vmi kis édességet, másra nem tudok gondolni... :)
Köszönöm a válaszokat!
Elmentem a virágboltoshoz, jó ismerősöm, ő ajánlott egy jó összeállítást, a "barátnőm" rózsaszín mániás, ezért úgy döntöttünk, hogy 4szál rózsaszín rózsa, a közepében meg egy szál vörös rózsa, díszítve mindenféle dolgokkal, meg egy raffaellót vettem neki, biztos örülni fog neki.. :)
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!