Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy lányokkal hol lehet ismerkedni. Mert megmondom őszintén 17/f vagyok és még egy barátnőm se volt,meg semmi és már nem tudom milyen érzés a hiányolás mert ahogy mondtam nem volt barátnőm, de kezdek rájönni hogy ez így nem normális és h kéne egy.. Ötletek? Hogy hol lehet megismerni,ismerkedni,stb, akik komoly kapcsolatra mennek nem egy éjszakásra,stb.. Ti hol jöttetek össze akinek van barátnője? Várom válaszokat. 17f2012. máj. 13. 17:42
11/18 anonim válasza:
hát akkor írd le te priviben, mert én nem
12/18 A kérdező kommentje:
Ment privi:D De ettől függetlenül,várom a tanácsokat többiektől is ugyanúgy:D Tehát halmozzatok ötletekkel. :d
2012. máj. 13. 18:03
13/18 anonim válasza:
Üdv a klubban tesó! Nem fognak jönni, esetleg egy kövér lány odadobja magát neked, nekem is csak ilyenek jönnek, de mikor lesz már olyan lány, akivel kölcsönösen kívánjuk, szeretjük egymást, fogalmam sincs. Már nem is hiszem, hogy van lelkitársam, sz@rok az egészre!
14/18 anonim válasza:
Tökre átlagos jelenség amit te képviselsz. Ilyenekből 12 egy tucat, mint te.
15/18 A kérdező kommentje:
Én meg azt hittem csak én vagyok ilyen, és nekem nem sikerül:D
2012. máj. 13. 19:30
16/18 anonim válasza:
Azért ne szállj el magadtól, ez egy elég gáz dolog attól függetlenül, hogy hányan forever alone-ok.
17/18 A kérdező kommentje:
Tudom én azt de most mit csináljak? :)
2012. máj. 13. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!