Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (lent bővebben)
Figyelt kérdés
megismerkedtem 1 lánynal kb 2 hete és teljesen bele vok zúgva és azt mondja hogy ő is szeret engem ma taliztunk de nem mertem hozzá közeledni és enm tom miért van ez mer ha vkit szeretek akkor ahoz merek is közeledni a vol csajomat már rég elfelejtettem
16/f
2009. jún. 25. 19:30
1/7 anonim válasza:
Lehet ,hogy túl stresszeled a randikat nem?!!görcsösen akarsz felé közeledni!Legyetek lazák !Menni fog az
2/7 anonim válasza:
Izgulsz, lazulj el pajtás. :) Igyál egy-két korty alkoholt, az mindig segít megnyílni. :D
3/7 anonim válasza:
Jaja 1-2 korty tömény, és ne stresszelj ezen. Vagy csak embereld meg magad és közeledj felé. Sok sikert! :D
4/7 A kérdező kommentje:
igen a piára én is gondoltam csak nem lehet májam miatt de ezt most hadjuk majd holnap úgy is még találkozok vele és rem akkor nem leszek már ennyire görcsös mer lehet hogy még mindig az vok pedig már lassan 2 órája elváltunk
2009. jún. 25. 19:34
5/7 anonim válasza:
Sztem azért inni ne igyál...mert ha megérzi rajtad...pfff
6/7 anonim válasza:
Na látod akkor csak jol gondoltam,hogy tul streszeled!:) LÉgy erős nem kell itt pia hogy valakivel laza tudj lenni!Hova jutna ugy a világ ?!!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és akkro majd holnap újra megpróbálom de akkro már sokal jobb leszek
2009. jún. 25. 19:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!