Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin szex? Nem korai?
Figyelt kérdés
Nem túl korai nem fog r*bancnak nézni? :P2012. máj. 12. 18:23
1/7 anonim válasza:
emberfüggő... én pl nem néznélek ribancnak ;)
2/7 anonim válasza:
Pasifüggő :) Ha én komolyan érdeklődök egy csaj iránt mind1 hogy 1. 2. vagy 100. randin van a szex ha kell kell :) Szóval ha komolyan gondolja nem lehet belőle gond, ha meg nem legalább hamar kiderül :) 22/F
4/7 Candy Close válasza:
Szerintem ne feküdj le vele a 2.on!minimum 1hónapot várjatok vele!
5/7 anonim válasza:
Slow down you crazy child
You're so ambitious for a juvenile
But then if you're so smart tell me why
Are you still so afraid?
Where's the fire, what's the hurry about?
You better cool it off before you burn it out
You got so much to do and only
So many hours in a day
Ezen gondolkodj el.
6/7 A kérdező kommentje:
El gondolkoztató egy kis versike!De meg történt a randi de nem volt semmi csak csók. :DD De végig gondolva nem is baj! :DD Mindenkinek köszönök mindent!
2012. máj. 13. 10:58
7/7 anonim válasza:
Ha az első randi előtt minimum 1 hónapja ismerted és jó volt vele az első randi akkor már szerintem nem olyan korai , let's sex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!