Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Van olyan közületek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan közületek, aki úgy érzi, hogy neki egy fiú kell most és már nagyon nehezen bírja az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha van ilyen miért nem keres egy párt?

Kísérletezni kell,nem biztos,hogy elsőre,másodszorra,ötödszörre megtalálja az igazit,de sosem lehet tudni.

Te ilyen lány vagy?

2012. aug. 25. 12:15
 12/13 anonim ***** válasza:
az igazit? Most az az igazi, aki leáll az emberrel? Én már randizok egy éve, és még olyan lány se nagyon van, aki összejönne velem és én is övele...még ha csak dugni is. A lányoknak meg simán vannak ilyen fiuk, de nekik tökéletes kell mindenre.
2012. aug. 25. 12:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is így érzek.

Egyetértek, hogy nem mindeki beképzlet, ronda, akinek nincs, vagy nem volt még soha párja. Egyszeruen nem szolítják le a pasik... vagy nem is regisztráljak... és a lány meg nem mer kezdeményezni. Szerintem

18/l

2012. szept. 9. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!