Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merre vagytok nem bulizós pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre vagytok nem bulizós pasik?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok , nem szoktam eljárni bulizgatni de sajna így kevés esély van arra h új embereket ismerjek meg, mert a baráti köröm bulizós típus:S

így meg úgy érzem h soha nem találok párt:S

2009. jún. 25. 17:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hol? Hát itt Kaposváron a XxXxX utcában :D
2009. jún. 25. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

én se vagyok az a party girl de járok néha diszkóba

de! tévhit h buliba lehet ismerkedni

nálam alapszabály h buliba tánc a max!!

arra nem vok vevő h részeg faszokkal smároljak és másnap azt is elfelejti h ki vok:S

épp ezért a buli semmit nem jelent

2009. jún. 25. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
énsem vagyok bulizós:D msn címet kérsz?:D
2009. jún. 26. 21:04
 14/18 A kérdező kommentje:
:D:D adhatsz xD
2009. jún. 26. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát ha 4-5 évvel idősebb lennél még meg is mondanám.:P De így minek.:D
2009. jún. 26. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Én 19 vagyok és én is gyűlölöm a szórakozóhelyeket, leginkább a gyerekes viselkedésű idióták miatt, meg egyébként se bírom a tömeget és azt a "zenét" amit ilyen helyeken játszanak. Az én baráti köröm is bulizós típus, de tudunk kompromisszumokat kötni pl: ha én is szeretnék velük menni, akkor nem discoba/egyéb szórakozóhelyre mennek/megyünk, hanem moziba, billiárdozni esetleg bowlingozni, vagy gép előtt punnyadunk és valami MMO-t tolunk. :D

És inkább ne legyen barátnőm(nem is volt), minthogy egy olyannal járjak akinek az a jó szórakozás, hogy totál részegre issza magát és másnap azok nevet, hogy mennyire hülye volt előző este(megint). Itt, ahol én lakok(Nyíregyháza) még egyetlen olyan lánnyal nem találkoztam aki hozzám hasonlóan gondolkozik/cselekszik.

19/F

2009. jún. 27. 16:35
 17/18 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló! sajna én se találtam eddig egy ilyen pasit csak egyet... de annak vége

de Bp.-n sztem még nehezebb ilyet találni:S

sok sikertD:

2009. júl. 5. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:

hát élő ellenpélda vok:

buliba:

-nem pasizni járok

-nem iszok

-nem megyek tovább 1 táncnál

én szeretem ezt a zenét ilyenkor vezetem le az energiáimat ennyi

bulizni járok nem ribit játszani!!

15/L

ja és ne jőjjetek a korommal!!

2009. júl. 7. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!