Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl nagy ez a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy kisebb összejövetel egy barátomnál és ott találkoztam egy lánnyal. Félreeső helyen egymaga volt, ezért odamentem beszélgetni hozzá. Odáig jutottunk, hogy szombat délutánra megbeszéltünk egy randit és kérés nélkül (!) megadta a számát. Ma bejelölt Facebookon és ez kisebb sokként ért: augusztusban lesz 16 éves, én pedig márciusban voltam 19... megesküdtem volna, hogy egyidősek vagyunk. Nem túl sok ez?2012. máj. 10. 19:41
11/15 anonim válasza:
egy jól működő kapcsolathoz kell érettség ! még hogy ki beszélt róla..
12/15 anonim válasza:
Kedves 11-es,
szövegértés egyes, leülhetsz!
13/15 anonim válasza:
megértem h megsértődtél de ink nyugton kéne maradni a 0%os válaszoddal.:/
14/15 anonim válasza:
Sértődött a fene! Miért tenném? :)
De fuss neki még egyszer!
Hol írtam, hogy nem kell érettség egy kapcsolathoz? Azt írtam, hogy bármilyen érett is legyen az a lány, akkor is gyerek és ez a tény odafigyelést igényel. Illetve azt, hogy az érettség viszonylagos. ;)
15/15 anonim válasza:
Ki beszélt itt érettségről?
Én erre értettem és kaptam fel a vizet.:/
na mindegy igazából már nem is érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!