Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől lehet hogy kb mióta 30 múltam egyre több csaj, hölgy szeretne tőlem valamit? Kortól független, legyen akár 17, vagy 45
Figyelt kérdés
azon kívül hogy jó ízlésük van .. ;)2012. máj. 9. 13:03
11/19 A kérdező kommentje:
..nem is mondtam h mind megkaphatnak..:P engem a minőség érdekel nem a mennyiség :)
2012. máj. 9. 13:29
12/19 anonim válasza:
Azért kicsit el vagy szállva magadtól. :D
13/19 A kérdező kommentje:
vagy csak egészséges önbizalom..?!;) azt itt nehezen tudná bárki is eldönteni,max csak aki ismer :)
2012. máj. 9. 13:35
14/19 anonim válasza:
Én 33 vagyok és nálam is ez a fajta egészséges önbizalom van. Ez az amire buknak a csajok (nem a nagyképűség, hanem a magabiztosság). Tavaly pl. 16 éves volt a lány, akivel összeismerkedtem. De volt már 36 éves is. Az idősebbektől már undorodom. Nem szeretem a löttyedtséget.
15/19 anonim válasza:
13:44
Pedig hozzá kéne szoknod, mert hamarosan te is löttyedt leszel.
Amúgy senki se mondta, hogy az "egészséges önbizalom" rossz, de ezek után nehezen lehet komolyan venni valakit, mert olyan gyerekes dolog.
16/19 anonim válasza:
Az még soká lesz, amikor én löttyedt leszek. Jó találmány a konditerem ;) Talán majd 50 körül löttyedek (nézd meg schwarzeneggert: 10 évvel ezelőtt, 54 évesen is csúcsformában volt ...mostmár sajnos nem, dehát 64 éves).
17/19 A kérdező kommentje:
nahh és ha löttyedtebb leszel..ha van kisugárzásod hozzá,ki mondta h nem lehet 30 as csajod 55 évesen?! :D
2012. máj. 9. 13:58
18/19 anonim válasza:
...megjegyzem a nők sem löttyednének 30x felett, ha méltóztatnának foglalkozni a testükkel. Csakhát észreveszik, hogy múlik a feszesség, emiatt bánatukban tömik a fejüket, emiatt még löttyedtebbek lesznek (meg dagadtabbak) ahelyett, hogy összeszednék magukat és lemennének egy fitnessterembe. Kösz, de ezekből a nőkből nem kérek.
19/19 anonim válasza:
Ez olyan mint egy optikai csalódás.
Mikor 20 voltál, ugyanúgy a 17-45-ig szerettek volna tőled valamit. De te akkor még le se sz.rtad a 30-35 felettieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!