Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ennyire gyenge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire gyenge érzelmileg és szánalmas? Miért nem tudok megváltozni?

Figyelt kérdés

Igazából már totál értem, hogy miért nem kellek egy lánynak sem, egyszerűen egy gyenge, érzelmes, kedves, minden konfliktust kerülő, szánalmas kis senki vagyok.

Próbáltam megváltozni, de úgy tűnik ha ideig-óráig sikerül is erősnek mutatnom magam mások előtt, otthon egyedül biztosan ismét elgyengülök és amikor rám jön a szeretethiány, a szerelem, egy lány, a lelkitárs iránti sóvárgó vágy ismét elkönnyezem, meghatódom és időnként sírok, mint egy szánalmas kisgyerek.

Szóval összességében az érzelmes énem miatt van minden bajom és, hogy a lányoknak sem kellek. Ez a legnagyobb gyengém és hátrányom, még az önbizalomhiánytól is nagyobb...

Szóval hogyan tovább? Vajon valaha így is fogok egy lánynak kelleni vagy örök magány a sorsom?

A minndennapi életben elég jól sikerül elrejteni az érzelmes énem egyébként, bár mindig ott van és gyötör (például, ha meglátok egy szerelmes párt), egy-két jóbarátom tud róla csak, a többség számára egy fapofa, visszahúzódó, gátlásos, kedves, mindenkinek segítőkész srác vagyok.

2012. máj. 9. 03:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de én mit nem adnék ha ilyen fiúm lenne akinek vannak még érzései és ki is mutatja, hogy szeret...
2012. máj. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!