Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan próbálkozzak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Délután új lakók költöztek a mellettünk lévő lakásba és mikor kinéztem, hogy kik azok és mit csinálnak megpillantottam egy gyönyörű szép lányt is. Azonnal megtetszett és alig vártam, hogy végezzenek a bepakolással, hogy leolvashassam a névtábláról a nevet. Ráment a délutánom és az estém, de megtaláltam a lányt facebookon. 1 évvel fiatalabb tőlem (19 éves) és egyedülálló. Be is jelöltem, de még nem igazolt vissza. Szerintetek hogy lenne a legjobb összeismerkedni vele?
2012. máj. 9. 00:04
 1/5 Inkog Nito ***** válasza:
Végeztek a bepakolással?Nincs véletlenül barátja a lánynak?Amúgy meg szerintem köszönsz egy kis sütivel az új lakóknak vagy valami :D Vagy 7000 amerikai filmből vehetsz példát.
2012. máj. 9. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Adta magáét a szitu, hogy segíts bepakolni, hogyhogy nem ragadtad meg a lehetőséget?
2012. máj. 9. 00:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát... eléggé jó pont lett volna, ha segítesz nekik a pakolásban... akkor már sokat tudtatok beszélgetni... na mindegy.. :)

Menj te is boltba, mikor ő megy, és a hosszú sorban is tudnátok dumálni, vagy valami ilyesmi... de legtöbbször az ilyen trükközések 50/50 hogy bejön...

Ha biztosra akarsz menni, akkor szólítsd le személyen... vagy max írj rá facebook-on, ha félénkebb vagy :)

18/L

2012. máj. 9. 00:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért nem segítettem bepakolni, mert ott volt az egész családja, nem akartam zavarni. Ne vagyok félénk, de elmarni sem akarom a dolgot azzal, hogy lerohanom. Majd holnap megpróbálom elcsípni reggel vagy amikor sikerül.
2012. máj. 9. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Értem.

Hát mint új lakó, megszólíthatod, hogy láttad, hogy most jött, Te meg már rég ott laksz, és lehet a lakhatási körülményekről beszélni; honnan jött, miért jött, Te mióta laksz ott, milyen a lakóközösség, mi a baj a közös képviselettel, ültetnek-e majd virágot a folyosóra, hol érdemes vásárolni, meddig tervezik, hogy ott laknak, stb.:) És az alapok után visszajelöl majd, és fokozatosan bevonhatod abba, amit szeretnél.

2012. máj. 9. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!