Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy a neten nem nagyon tudunk beszélgetni, élőben lehet más?
Élőben ezerszer könnyebb legalábbis nekem. Ott csak egymásra tudtok figyelni, nincs idő a gondolkodásra, csak az a pillanat létezik.
Ha lány vagy ne izgulj a fiúnak kell irányítani.
Ha fiú vagy akkor kb 1 órányit csak összetudsz hozni után lehet leülni egy padra s ott már lehet próbálkozni pl átölelni, megfogni a kezét, megsimogatni a lábát, onnantól a beszéd szinte másodlagos, a metakommunikáció átveszi az irányítást.
Meg érdemes a csajt beszéltetni, én mindig nyitott vagyok s kíváncsi rá, néha visszakérdezni pár infóval amiket már régebben is elmondott.
Nem szoktam sokat beszélni, ez a második randin már egyáltalán nem probléma! Lehet elcsépelten hangzik, de ha tetszik valaki akkor sokszor a csend megszólal. Csak élvezem, hogy vele lehetek. Olyan mintha megszűnne a világ, mintha szeretkeznék anélkül hogy fizikai aktus lenne. S szex közben sem pofázik az ember (tisztelet a kivételnek) csak élvezed hogy a másik létezik.
27F
Köszönöm utolsó válaszoló! :) Egyébként csaj vagyok..
És ilyenkor miket szoktak a pasik kérdezni a lányról?
Ez érdekes én azt gondolnám, hogy ha levelezések nem jönnek össze akkor inkább a lány pattintja a fiút!
Beszédtémák: Hobby, jövőbeli tervek, vágyak, film, könyv, kaják, család, munka(iskola). Ha valaki ebből nem képes legalább 2 órát beszélgetni egy lánnyal az lúzer.
Amúgy te is irányíthatod a beszélgetést ha élőben tetszik a pasi.
Nekem az első randin mindig azt mondják a csajok, hogy milyen jól elbeszélgettünk pedig csak 5 percenként feltettem egy kérdést s néha meséltem egy-egy sztorit amiben természetesen ferdítettem egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!