Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik menthetetlenül szégyenlősek és mégis sikerült nekik nem szégyenlősnek lenniük? Hogyan sikerült megváltozniuk?
Figyelt kérdés
Csak olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akiknek sikerült és már nem szégyenlősek vagy gátlásosak esetleg félénkek.#gfktzmhjr
2012. máj. 6. 13:20
1/4 anonim válasza:
Azt mondta a párom ,hogy a testem egy istennőé!
2/4 anonim válasza:
Valahogy beleszoktam a dologba. Viszont minden kapcsolatom úgy indul, hogy előre félek, ha arra kerül a sor és, hogy vajon milyennek fogja látni a testem.Mert ugye ruhában teljesen más az ember...Szóval amíg meg nem bizonyosodok róla, hogy bejövök neki, addig nem vetkőzök:)
3/4 A kérdező kommentje:
Nem szexről meg vetkőzésről beszélek, hanem kezdeményezésről.
2012. máj. 18. 12:33
4/4 anonim válasza:
Nekem sikerül, de nem mindig.A gomboc mindig ott van a torkomban, de próbálok úgy tenni mintha nem lenne ott, hátha nem veszik észre.A gond csak az, hogy legtöbbször olyan csajokat fogok ki, akikből harapofogóval kell kiszedni a szavakat.Magyarán annak ellenére, hogy teszek azért, hogy legyen párom és leküzdőm a szégyellőségemet, sok nő még meg is neheziti a dolgokat zárkozottságával, passzivitásával.Na sok sikert az ismerkedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!