Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak velem fordul ez elő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem fordul ez elő?

Figyelt kérdés

Ha felmegyünk szórakozni a haverokkal, és iszogatunk kicsit táncolunk :) és elkezdek ismerkedni, beszélgetni lányokkal akkor csak velem fordul az elő, hogy néha hülyeségeket beszélek ?:D mármint olyat mondok amit lehet nem kellett volna stb. vagy hülyeséget cselekszem :) Az a baj hogy ez velem még józan állapotban is előfordul... természetesen próbálok rá oda figyelni.. de nem ismerhetem eléggé nem tudhatom az adott dologra hogy reagál. Hogy figyeljek erre mégjobban oda ?

Vagy ha bejövök az illetőnek akkor elnézi ? Nem értem.

19 / F

2012. máj. 5. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Igen/nem/lehet/talán.
2012. máj. 5. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
melyik hónap, hányadikán születtél?
2012. máj. 5. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
igen, irtó nagy balek vagy
2012. máj. 5. 15:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Írd le konkrétabban, mindenki szokott hülyeségeket beszélni/csinálni, de nem mindenki ugyanakkorát.
2012. máj. 5. 15:15
 5/9 A kérdező kommentje:
például egy félre sikerült bók xDD vagy olyan dolog, amit nem úgy akartam kifejezni, nem úgy fogja fel :D pedig nem vagyok hülye gyerek :) Csak kezdő. Remélem érthető! :D
2012. máj. 5. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:
volt már amikor a bolondozást vittem túlzásba.. ( egy kicsit túlzásba vittem a csipkelődést ) de ha kell komoly vagyok :)
2012. máj. 5. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha azon agyalsz hogy hülyeséget csinálsz, valami nem oké. Ne törődj ezekkel, örülj neki hogy jönnek belőled a dolgok és nem ülsz mint egy rakás fos vagy nem unalmas dolgokról beszélsz unalmas stílusban.

Nemhogy elnézik, bejön nekik a hülyeség. Ha erre ráérzel nyerő vagy, ha nem, akkor marad a bókolás meg a többi lúzer módszer.

2012. máj. 5. 17:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, Utolsó!
2012. máj. 5. 17:35
 9/9 anonim válasza:
:D Nem csak te avgy így. Én ha ideges vagyok folyamatossn beszélek minden féle hülyeségről alig lehet leállítani. :S 16(L
2012. máj. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!