Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell randizni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, ő 21 én 17. Már egy ideje sms-ezünk meg a neten mindig chatelünk. Egy városban lakunk, meg már találkoztunk személyesen is.. de nem volt semmi, csak épp, hogy oda köszöntünk egymásnak. De ez nem is lényeg. Most az van, hogy találkozni akar velem. Én ebben a témában pedig elég béna vagyok. Nekem kell megmondani, hogy mikor, meg azt is gondolom, hogy hol.

Különben a neten nagyon jókat tudunk beszélgetni, hülyülni.. de személyesen meg se tudok majd szólalni.. már ismerem magam..

Találkozáskor majd miről beszéljek neki?? Vagy mit csináljak??? Nem tudom most ez, hogy legyen!!?

Meg félek is és nem merek vele találkozni :P

2012. máj. 4. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt mond meg, hogy mikor érsz rá, a srácnak illik lezsírozni.

Orálra készülj fel.

2012. máj. 4. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Az orállal még várnék...

de ok!! :D

2012. máj. 4. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
semmit se csinálj, úgyis csak megdugni akar. Óvd meg őt magadtól :D
2012. máj. 4. 18:58
 4/8 A kérdező kommentje:
és honnan veszed, hogy csak megdugni akar??
2012. máj. 4. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Utalt rá, hogy találkozni akar veled?

Vagy megbeszéltetek randit?

2012. máj. 4. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Sehogy, ha 21 évesen 17 éveseket kajtat akkor vagy egy lúzer, vagy egy beteg állat. Tudom kedves srác mert beszélt veled msnen, hehehe.
2012. máj. 4. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:

19:32

a korkülönbség elég ok erre

2012. máj. 5. 12:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Utalt rá, hogy találkozni akar. De én még nem szántam rá magam!

Hát én mostmár nem tudom, hogy mit higgyek, bár szerintem nem csak megdugni akar.... :p

2012. máj. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!