Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy afrikai sráccal vagyok együtt és nem értek egy- két dolgot, miért nem fogja meg a kezem az utcán, miért nem csókolhat meg vagy én őt?
Nekem voltak néger pasijaim, ezek engem is zavartak, én megkérdeztem. Azt mondták náluk testi érintés utcán nem szabad, az intim dolog. Ott a nők is jobban vannak fogva, nem ilyen szabadelvűek mint az európai. És ha az utcán fogja a kezed, megölel vagy csókol, azt náluk a k*rvákkal csinálják. Ez okból is tértem vissza a magyar pasikra, én szeretem ha rámenősek, meg lehet velük flörtölni. Négerek tényleg nem feltétlen a farkinca méret miatt tetszenek a csajoknak! Ez tipikus magyar pasi méretgondolkodás:) Hanem mert máshogy bánnak a csajokkal, egyenesek, kiszámithastóak, megbizhatóak, nem sunyik, tisztelik a nőket társként, nemcsak szextárgyként. Jó köztük is vannak rosszabb esetek. De ezek a dolgok a kulturájuk, miatt vannak, meg vallásosak!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!