Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan pasizzon be egy csajszi kb.2 hét alatt?
Figyelt kérdés
sértő válaszokat nem kérek!!16/L2012. máj. 2. 23:18
11/20 A kérdező kommentje:
hát mondjuk úgy,hogy elég jól sikerült egy bizonyos buli és összejöttem egy sráccal....mindenkinek köszii a komikat :)) :P
2012. máj. 6. 07:39
12/20 anonim válasza:
tegnapelőtt 07:39
Én is összejönnék veled. :D
Dobd a srácot szivi, itt vagyok én neked! :D
13/20 A kérdező kommentje:
:DDD na persze :P
2012. máj. 8. 18:38
14/20 anonim válasza:
tegnap 18:38
Miért ne? :) Nem azért hogy magamat fényezzem de velem jobban járnál. ;) De ha nem hát nem. :)
Hátmasszázs belefér? :D
15/20 A kérdező kommentje:
amúgy is fogadok hogy nagy a távolság xĐ :)) :D
2012. máj. 9. 14:28
17/20 A kérdező kommentje:
Ukrajnai vagyok
2012. máj. 10. 13:58
18/20 anonim válasza:
Eddig minden belevalóbb elevenebb kiscsaj miskolci vad debreceni volt és a falat kapartam a távolság miatt! De te ezekre is rákontrázol! Szívtelen vagy! :D
19/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok szivtelen,de nem is ismerlek,a másik pedig,hogy Ukrajna és Magyarország között van távolság... :P :) :D
2012. máj. 12. 12:05
20/20 anonim válasza:
Nektek könnyebb ismerkedni mint nekünk.A miniszoknyás poén jó példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!