Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket várok, hol rontom el?
Én pontosan tudom ,hol rontod el!
Velem is ez volt sokáig,de már vágom,mi a nyerő.
Először is túl nagy az egód(ami nem rossz,de azért nem kell úgy elszállni magunktól).
De a legfőbb gond,h rágörcsölsz,h szerepeket játszol ,meg akarsz felelni a lánynak,megjátszod a nagymenőt,a kedveset,vagy éppen a bunkót. De ennek semmi értelme,megérzik a csajok,ha görcsös vagy és felszínes,el fognak kerülni.
Arra nem gondoltál,hogy egyszerűen csak önmagad add!!!;)
vaaagy, ami mindig előjön.. hogy kiknél kezdeményezel, mert ugye lehet, hogy sokan epekednek érted, te meg a csilli-villi lánykákra hajtasz, bár elég értelmesen fogalmazol..
add önmagad, ha úgy nem kellesz senkinek, legalább nem kell megjátszanod magad egy kapcsolatban.. a semmi jobb mint a szerepjáték, ahol mindig te alkalmazkodsz.
Ilyenről se sűrűn hallani, hogy egy srácnak az intelligenciája legyen a veszte.
Varázslás? Na ja, ide varázsolhatnád magadat. :)
Legjobb házasságok hazugságon alapszanak! :P:P
"ne úgy beszélj hozzájuk, mint a kisállatokhoz" Ez nagyon tetszett!:D
"vaaagy, ami mindig előjön.. hogy kiknél kezdeményezel, mert ugye lehet, hogy sokan epekednek érted, te meg a csilli-villi lánykákra hajtasz, bár elég értelmesen fogalmazol.. "
Egyébként ebben van valami, mert általában nehezen tudok választani valakit aki végre tetszik. :)
Társkeresésben a legtutibb dolgos is jelenthetnek hátrányt.
7-8 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál (30 felett ez már jól jön). Szakításom után az összes lány barátom ajánlgatta a magányos és szép, okos barátnőit. De megjegyezték, hogy egyedül is gyorsan találni fogok valakit.
A kapanyél sem lóg ki a számból.
Személyesen alig tudtam ismerkedni, mert 8 évvel fiatalabb lány is azt hitte, ő az idősebb. Mikor elmondtam a koromat, akkor szinte elájult. Egyszerre voltam túl fiatal és túl idős.
Ha elmondtam, hogy mivel foglalkozom és mi mellette a hobbim, akkor már nagyon sok voltam. Úgy érezhették, hogy ők kevesek lennének nekem. Sorolhatnám még.
A lényeg, hogy hetente 2-3 lánnyal találkoztam. Így kevesebb energiám jutott egyre. Lazítottam. Nem akartam elbűvölni a lányt. Csak meg akartam ismerni. Élvezni akartam a randit, az ismerkedést. Nem játszottam szerepet. Úgy voltam vele, hogy ha így is bejövök, akkor annak már van értelme.
A lányok többsége nem kellett volna hosszú távra. Tehát természetesnek vettem, hogy csak minden 5-ig lánynak lehetnék a nagy Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!