Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők megmondják a jó pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők megmondják a jó pasiknak hogy jól néznek ki?

Figyelt kérdés
Mármint bókolnak-e, mint mi fiúk ha szép egy lány
2012. máj. 2. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem csak nézz rá a facebook profil kép alatt található kommentekre
2012. máj. 2. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
igen
2012. máj. 2. 12:10
 3/5 Diavolino44 ***** válasza:
Egy okos no ilyet soha budos eletbe nem mond, max sejtet.
2012. máj. 2. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Van aki igen, de nem értem mi célból. Nem a nőnek a feladata az udvarlás. Ha közlöm egy pasival, hogy szerintem jó hapsi, a következő lépés tuti egy szexajánlat lesz. Én nem adom magam ilyen könnyen.
2012. máj. 2. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem igazán, talán nyomulósnak hatna, egyrészt ez sokat levenne a megítéléséből, másrész meg mégis tudatalattimból kívánom,hogy bárcsak kifejezőbb lenne, hogy számomra is egyértelműbb elgyen,, akkor most akar valamit, vagy nem, mert ha nem egyértelmű, akkor felé se rosálok. Bár miután már életbe lépett a viszony a két fél közt, azért alap elvárás,hogy hízelegjen amennyire csak kell, mert ha frigid disznaja, akkor hamar lapátra kerül,aztán várhat a következő balekjára. F26
2012. jún. 29. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!