Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira virág? 15/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira virág? 15/F

Figyelt kérdés

Holnap lesz életem első randija, és igazából nem tudom, hogy mit-hogy-merre...

Legfőképp lányok: Ha első randin kapnátok a fiútól egy virágot, hogy reagálnátok? tetszene? vagy nem?

Komoly válaszokat léci :)

előre is köszi.

2012. ápr. 30. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
régo módi de tetszene (fiú vagyok)
2012. ápr. 30. 23:16
 2/9 anonim ***** válasza:

(buz1 első)

a lányok utálnak cipelni tudod ugye?

2012. ápr. 30. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Tetszene nekik, de igazából fölösleges pénzkidobás.
2012. ápr. 30. 23:21
 4/9 étoile et lune ***** válasza:
Ez személyfüggő. valaki megriad tőle, valaki elolvad. Ismertem olyan lányt, aki egyből lekoptatta a srácot, mert az vett neki egy rózsát első randira. Én nem kaptam semmi elsőn, de nem is vártam, nem éreztem, hogy kéne valami. De ha nagyon akarsz neki valamit, akkor vigyél neki valami elfogyasztható dolgot, vagy elég, ha meghívod egy fagyira.
2012. ápr. 30. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Majd akkor vegyél neki virágot, ha mondjuk "hónapforulótok" van vagy a csajnak szulinapja.

De itt egy jó tanács: végén oleld meg és ha mersz adj neki egy puszit. Nincs annál jobb mint látni az oszinte oromot a lány arcán amikor váratlanul átoleled és megpuszilod.

Elso randin nyugodtan tehetsz fel ilyen kérdéseket, hogy "mi a kedvenc... (színed, filmed, egyuttesed)". Fo hogy csupa jó dolgokról beszéljetek, mert ha pozitívat hall vagy mond, akkor ezt a te ottlétedhez fogja társítani. Ergo megkedvel. Ja és jegyezd meg: nagyon jól áll a szénád, hisz ELMEGY VELED RANDIRA!!!

Randi elott engedd el hangosan a kedvenc számaid és énekelj, rappelj egyutt az eloadókkal, TOMBOLJ!!! Ez feldob és a csajt leveszed a lábáról a jókedveddel!

Nagyon sok szerencsét, majd írd meg ide hogy csináltad és milyen volt. 16/f

2012. ápr. 30. 23:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :) igyekszem majd
2012. ápr. 30. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon félnék a helyedben :$
2012. ápr. 30. 23:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Én első randimon meghívtam fagyizni a babámat, és azóta is együtt vagyunk, már lassan 3 éve! :)

Szóval fagyi mindenképp, az beválik, de ne a farkad add neki szopogatni első randin! xD

2012. máj. 3. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
És nem féltél? :$
2012. máj. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!