Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira virág? 15/F
Holnap lesz életem első randija, és igazából nem tudom, hogy mit-hogy-merre...
Legfőképp lányok: Ha első randin kapnátok a fiútól egy virágot, hogy reagálnátok? tetszene? vagy nem?
Komoly válaszokat léci :)
előre is köszi.
(buz1 első)
a lányok utálnak cipelni tudod ugye?
Felejtsd el. Majd akkor vegyél neki virágot, ha mondjuk "hónapforulótok" van vagy a csajnak szulinapja.
De itt egy jó tanács: végén oleld meg és ha mersz adj neki egy puszit. Nincs annál jobb mint látni az oszinte oromot a lány arcán amikor váratlanul átoleled és megpuszilod.
Elso randin nyugodtan tehetsz fel ilyen kérdéseket, hogy "mi a kedvenc... (színed, filmed, egyuttesed)". Fo hogy csupa jó dolgokról beszéljetek, mert ha pozitívat hall vagy mond, akkor ezt a te ottlétedhez fogja társítani. Ergo megkedvel. Ja és jegyezd meg: nagyon jól áll a szénád, hisz ELMEGY VELED RANDIRA!!!
Randi elott engedd el hangosan a kedvenc számaid és énekelj, rappelj egyutt az eloadókkal, TOMBOLJ!!! Ez feldob és a csajt leveszed a lábáról a jókedveddel!
Nagyon sok szerencsét, majd írd meg ide hogy csináltad és milyen volt. 16/f
Én első randimon meghívtam fagyizni a babámat, és azóta is együtt vagyunk, már lassan 3 éve! :)
Szóval fagyi mindenképp, az beválik, de ne a farkad add neki szopogatni első randin! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!