Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöjjek egy itt tanuló külföldi egyetemista sráccal? Mennyire van jövője egy ilyen kapcsolatnak? Komolyan venné? Vagy csak amíg itt van, addig jó vagyok szexpartnernek és utána vége? Valakinek van ebben tapasztalata?
Én is egyetemre járok, de nem oda, ahova ő, de megismerkedtem vele egy buliban. Nagyon gazdag országból jött és orvosira jár itt és anyum azt mondja, hogy fogjam meg magamnak, mert ezzel megcsinálom a szerencsémet. A diplomámmal úgysem fogok soha jól keresni, de ha elvisz magával innen, akkor jó életem lehet.
Nekem tetszik, de azért szerelemnek még nem mondanám, az meg, hogy ő érez-e valamit, azt nem tudom.
Az évfolyamomból a lányok mind irigykednek, mert skandináv és gazdag.
21/L
Gratula az ilyen anyucihoz, az ilyennek az sem számít, ha elviszik tőle messzire a gyerekét és szétalázzák, egy a lényeg, a gazdag vő...
Legalább szép ajándékot küldenek neki Karácsonyra.
Most nem kifejezett népcsoportra, hanem az anyagiakra gondoltam.
Hidd el, nem feltétlenül jó a pénzre menni, mert ha ezt észreveszi vagy megérzi a másik, vissza fog élni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!