Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor a lányok szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a lányok szerelmi ügyben nem válaszolnak, akkor mit éreznek?

Figyelt kérdés

megpróbáltam volna megismerni valakit, úgy ahogy barátok voltunk. Próbáltam bulira, ide oda elhívni de sose ért rá, én meg kínomban kinyögtem a szándékaimat... picit jobb lett, de most már 1 hónapja nem jön válasz.

Ilyenkor mit éreztek? Bosszúság? Méreg? Kínos?

Légyszi most csak tőletek várnék választ.

2012. ápr. 29. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt érzik, hogy kullantaniuk kell :D
2012. máj. 12. 00:30
 12/13 anonim ***** válasza:

hát ha nem válaszol azt veheted nem nek. a rosszabbik eset az, ha annyira szánalmasnak talál, hogy válaszra se méltat, jobbik esetben (ami valószínűbb, tekintve, hogy barátok voltatok) nem tudja, milyen kifogást találjon ki, hogy ne bántson meg, vagy csak fél válaszolni.

Legjobb, ha legyőzöd az érzéseidet és leszrod. vagy keresel másikat, hogy mellette elfelejtsd. engem ha visszautasítottak, nem voltam mérges, csak egy kérdés zavart: miért? mi volta hiba? én rontottam és hol, vagy csak így esetek egybe a dolgok? ha az ilyen kérdésekre rájövök, akkor onnantól nem idegesítem magam miatta. meg egyébként se idegeskedek, van még sok lány

2012. máj. 12. 01:07
 13/13 anonim ***** válasza:
A 450-es benzinárat érzik.
2012. máj. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!