Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok olyan fiúval, aki a szerszáma méretét dícséri meg hangoztatja, mennyi nője volt? És hogy milyen ász az ágyban?
Figyelt kérdés
Mert a legutóbb az egyik srác ezeket mondta,totál kiakadtam...hát,ezzel nem fogom megkívánni,az tuti! :S2009. jún. 22. 19:25
2/12 anonim válasza:
tuti nem...szánalmasnak tartom...a szerelem nem a pasi f*szának méretén és a csaj mell méretén múlik...a szerelem ettől teljesen független:)
3/12 anonim válasza:
Nem, nem randiznák ilyen fiúval. Max. akkor, ha csak szexet akarok, mert ilyennel mást nem lehetne(persze, ha az a fajta lennék, aki lefekszik bárkivel:) ... Nem szeretem az ilyen dicsekvő fiúkat, aztán kitudja...Lehet a fele se igaz annak, amit mond.
L, 18
4/12 anonim válasza:
Én nem randiznék vele az biztos.Nem szeretem a nagyképű embereket,és nem is tudom őket elviselni.Az ilyen pasiktól meg egyenesen frászt kapok.Meg ebből én nagyon negatív következtetéseket vonnék le,attól félnék én is csak egy strigula leszek.
6/12 anonim válasza:
Nem, mert nem az én eseteim a felvágós pasik.
7/12 anonim válasza:
HA FEL vág a méretével 1x mond +neki haverok közt hogy tegye ki azonal lássuk mekkora az a giliszta
8/12 anonim válasza:
Huuu én már randiztam ilyennel:) aztán kiderült h tök jó szívű, szinte még gyerek 24 éves létére, és hát a méretei teljesen átlagosak. Mások előtt mindig felvágós volt, kettesben is beszólogatott néha de viccesen, én bírtam. persze nem mind ilyen.
9/12 anonim válasza:
ezek csak felvágnak, meg nagyképűek, meg rohadt idegesítőek. én kíváncsiságból viszont randiznék vele, h megtudjam milyen valójában, mert ez ált csak vmi álca, és más milyenek valójában. de ha kiderül h emögött egy igazi f@asz lakozik, akkor ennyi:D
10/12 anonim válasza:
Nem randiznek vele!
Azt szoktak mondani, hogy amelyik kutya ugat az nem harap :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!