Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Randiznátok olyan fiúval, aki a szerszáma méretét dícséri meg hangoztatja, mennyi nője volt? És hogy milyen ász az ágyban?

Figyelt kérdés
Mert a legutóbb az egyik srác ezeket mondta,totál kiakadtam...hát,ezzel nem fogom megkívánni,az tuti! :S
2009. jún. 22. 19:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
nem,ezzel csak felvágni akar
2009. jún. 22. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
tuti nem...szánalmasnak tartom...a szerelem nem a pasi f*szának méretén és a csaj mell méretén múlik...a szerelem ettől teljesen független:)
2009. jún. 22. 19:29
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem, nem randiznák ilyen fiúval. Max. akkor, ha csak szexet akarok, mert ilyennel mást nem lehetne(persze, ha az a fajta lennék, aki lefekszik bárkivel:) ... Nem szeretem az ilyen dicsekvő fiúkat, aztán kitudja...Lehet a fele se igaz annak, amit mond.

L, 18

2009. jún. 22. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Én nem randiznék vele az biztos.Nem szeretem a nagyképű embereket,és nem is tudom őket elviselni.Az ilyen pasiktól meg egyenesen frászt kapok.Meg ebből én nagyon negatív következtetéseket vonnék le,attól félnék én is csak egy strigula leszek.
2009. jún. 22. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
vmi beképzelt majom lehet...
2009. jún. 22. 19:35
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem, mert nem az én eseteim a felvágós pasik.
2009. jún. 22. 19:35
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
HA FEL vág a méretével 1x mond +neki haverok közt hogy tegye ki azonal lássuk mekkora az a giliszta
2009. jún. 22. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Huuu én már randiztam ilyennel:) aztán kiderült h tök jó szívű, szinte még gyerek 24 éves létére, és hát a méretei teljesen átlagosak. Mások előtt mindig felvágós volt, kettesben is beszólogatott néha de viccesen, én bírtam. persze nem mind ilyen.
2009. jún. 22. 19:52
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
ezek csak felvágnak, meg nagyképűek, meg rohadt idegesítőek. én kíváncsiságból viszont randiznék vele, h megtudjam milyen valójában, mert ez ált csak vmi álca, és más milyenek valójában. de ha kiderül h emögött egy igazi f@asz lakozik, akkor ennyi:D
2009. jún. 22. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem randiznek vele!

Azt szoktak mondani, hogy amelyik kutya ugat az nem harap :))

2009. jún. 22. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!