Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha valaki teljesen feketébe öltözik?
12 ugyanolyan fekete pólóm van, tehát egyik sem tér el a másiktól. Mindegy.
És az baj, ha nem fújok magamra parfümöt? :D
"de én a fekete ruhás emberekről az ápolatlanságra asszociálok, és csak azután a rock/metál zene eltúlzott kedvelésére."
Mi köze van a metál zenének a fekete szín kedveléséhez? Hány éves vagy kedves válaszoló 14, hogy csak metálban és pulóverben tudsz gondolkozni? A fekete szín a legelegánsabb egy férfin. Nekem a kedvenc összeállításom a fekete farmer, fekete inggel, és fekete cipővel. Ünnepségekre is a full fekete összeállítást preferálom vörös nyakkendővel.
Vicces. :D A legjobb barátom mindig feketét hord, mert ő azt szereti. Nagyon márkás, minőségi ruhákat, van is némelyiken minta, de feketék. Minden. Nagyon jól öltözik, férfias, elegáns, ápolt megjelenése van. A nők mindig "pusztuljri.banc" arccal néznek rám, és nem értik, hogy miért velem van ez a férficsoda, mikor én elég átlag csaj vagyok? :D
Hát azért, mert egy meleg művész. :D (ennyit az überb.uzis meleg férfi sztereotípiákról, ő érte döglenek a nők, hiába. :D)
Hogy néznék ki este feher nindzsaruhába, csakis feketebe oltozok fel, ettol biztos meglepetes eri az ellenseget.
Tavaly is feketebe voltam, de akkor még csak kezdo Zorro voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!