Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha valaki teljesen feketébe öltözik?

Figyelt kérdés
Minden fekete, cipő, zokni, gatya, póló, telefon, táska, tényleg minden
2012. ápr. 28. 00:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

12 ugyanolyan fekete pólóm van, tehát egyik sem tér el a másiktól. Mindegy.

És az baj, ha nem fújok magamra parfümöt? :D

2012. ápr. 28. 00:22
 12/26 anonim ***** válasza:

"de én a fekete ruhás emberekről az ápolatlanságra asszociálok, és csak azután a rock/metál zene eltúlzott kedvelésére."

Mi köze van a metál zenének a fekete szín kedveléséhez? Hány éves vagy kedves válaszoló 14, hogy csak metálban és pulóverben tudsz gondolkozni? A fekete szín a legelegánsabb egy férfin. Nekem a kedvenc összeállításom a fekete farmer, fekete inggel, és fekete cipővel. Ünnepségekre is a full fekete összeállítást preferálom vörös nyakkendővel.

2012. ápr. 28. 00:26
 13/26 A kérdező kommentje:
Leírta, hogy miért van ez az előítélete, bár továbbra sem értem, hogy ez miért okozza ezt az előítéletet :D Amúgy 18 éves vagyok, tehát ebben a korosztályban keresnék én is párt, itt a legtöbb lánynál nem sokat számít az elegancia, tekintve hogy egy részük koptatott, gyűrt farmerben jár, vagy latex gatyában.
2012. ápr. 28. 00:29
 14/26 anonim ***** válasza:

Vicces. :D A legjobb barátom mindig feketét hord, mert ő azt szereti. Nagyon márkás, minőségi ruhákat, van is némelyiken minta, de feketék. Minden. Nagyon jól öltözik, férfias, elegáns, ápolt megjelenése van. A nők mindig "pusztuljri.banc" arccal néznek rám, és nem értik, hogy miért velem van ez a férficsoda, mikor én elég átlag csaj vagyok? :D

Hát azért, mert egy meleg művész. :D (ennyit az überb.uzis meleg férfi sztereotípiákról, ő érte döglenek a nők, hiába. :D)

2012. ápr. 28. 00:29
 15/26 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek márkás cuccaim, a fekete az fekete :D
2012. ápr. 28. 00:30
 16/26 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat :D és persze van márkájuk, bár sosem nézem, csak a pólóknál végigpróbáltam őket, amelyik a legkényelmesebb volt, abból vettem 12-t :D
2012. ápr. 28. 00:31
 17/26 étoile et lune ***** válasza:
Hát, körülöttem nincs jól öltöző, feketeruhás hapsi. A legtöbb fiú/férfi ismerősöm pólóban és farmerban jár, nem nagyon erőltetik meg magukat. Bevallom, elképzelni sem tudom, milyen lehet egy márkásan-menőn felöltözött hapsi, akinek minden ruhadarabja fekete. Nem túl sok az egy kicsit? Na de ez csak személyes vélemény, nem kell egyből magára vegye, aki olyan magára vevős típus....:) Ja, lehetek amúgy 14, ha ez megnyugtat Téged. Bár akkor még pont érdekesnek tartottam az ilyesmit, hehe.
2012. ápr. 28. 00:34
 18/26 A kérdező kommentje:
És az hátrány, ha nincs sok barátom, nem járok bulizni, rühellem az alkoholt? :D Nem járok bulizni: 2 éve voltam először, utoljára. Kicsit magamnak való típus vagyok, hogy kéne elindulnom? Nem volt még barátnőm, se csók, se semmi :D Bár osztálytársaimmal kijövök. És igazából a lányokkal sem tudom, hogy hogyan kéne/miről kéne beszélgetni
2012. ápr. 28. 00:39
 19/26 A kérdező kommentje:
Osztálytársaimmal: két sráccal
2012. ápr. 28. 00:39
 20/26 Christian Death ***** válasza:

Hogy néznék ki este feher nindzsaruhába, csakis feketebe oltozok fel, ettol biztos meglepetes eri az ellenseget.

Tavaly is feketebe voltam, de akkor még csak kezdo Zorro voltam.

2012. ápr. 28. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!