Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen levelet írjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen levelet írjak egy lánynak (áll néven vagy személyesen) aki tetszik?

Figyelt kérdés

Tudom az msn és email címét,de nem tudom mit írjak neki .

nem szoktunk beszélgetni sehogysem. Hozzászólni pedig nem merek.

2012. ápr. 27. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:

De ál néven?Az miért jó?Hány éves vagy és ő mennyi?Sose beszéltetek?

Ha válaszolsz próbálok értelmesen reagálni.(:

2012. ápr. 27. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát áll néven biztosan ne. "Szia, én Áll vagyok. Már régóta tetszel." Rögtön letiltana:D

Álnéven se. Ha már személyesen nem mered megközelíteni, javaslom, hogy legalább msn-en vagy e-mail-ben vállald fel a kilétedet.

2012. ápr. 27. 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Ő 13 én 14, sohase beszélgetünk , még köszönőviszonyban se vagyunk
2012. ápr. 27. 19:28
 4/4 anonim válasza:
Egy suliba jártok? Ha igen akkor valami közös programra mehetnétek, vagy szakkörre, mondjuk kórus, vagy tesi vagy bármi ami érdekli őt is és téged is. Vagy estleg vedd fl mn-re és nem kell elmondani neki rögtön hogy tetszik csak beszélgessetek és ird neki hogy nem nagyon szoktad látni suliban(ha nem igaz akkor is) és hogy majd köszönjön rád, velem is ez volt, már fél éve együtt vagyunk két év van köztünk, és mindig visszaolvassuk az első beszélgetéseinket facebook-on és nagyokat nevetünk rajtuk :)
2012. máj. 1. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!