Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » " Nagyanyáink mondták: egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

" Nagyanyáink mondták: egy nő legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában, úrinő a társaságban. " vélemény?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 22:24
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Persze, hogy jó, mert Tankcsapda.
2012. ápr. 27. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:
na nem is tudtam :D azthittem, hogy magadtól találtad ki
2012. ápr. 27. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Kozhely vagy nem, en igy elek..:-))
2013. máj. 27. 17:15
 14/15 anonim válasza:
9-es nagyon jól hangzik, a Tankcsapda csak a tőle megszokott intenzitással igyekezett közölni a mondanivalóját. Kicsit tévútra visz! MERT nem lehet minden nő topmodell. És nem lehet minden nő egy szexprofesszor, vagy mesterszakács. Mindemellett azért azt mondom, hogy nőként törekedjünk arra, hogy szépek legyünk, megőrizzük mindenkor a nőiességünket, kellő mértékű szexiségünket, főzzünk jókat, együnk jókat és etessük meg azokat, akiket szeretünk, és viselkedjünk mindig alkalomhoz illően, ahogy a fenti - szerintem hasznos - közmondás ajánlja. Apukám karácsonyi halászléjével semmi sem vetekedhetett, de nem kell beletolni a férfiakat abba sem, hogy mindent is átvállaljanak a nőktől, meg kell találni az egyensúlyt.
ápr. 15. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogyha nem is tud főzni a nő, előbb-utóbb meg kell neki tanulni, a másért nem, a gyerekekért, mert őket meg kell etetni.
ápr. 15. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!