Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki, ha elhív? 15/l
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akinek nagyon bejövök de őn nekem nem és nagyon nyomul is. És már kezd idegesíteni. Nem hívott még el randira, de félek hogy el fog, és nem akarok nagyon bunkó lenni, mert igazából kedves, szóval nem leszek vele bunkó, de le akarom rázni, mert nagyon idegesít. Meg osztálytárssal alapból nem randiznék.
Gáz lenne ha azt mondanám leszbi vagyok? (nem vagyok csak ezzel talán le lehetne koptatni.
15/l
2012. ápr. 26. 15:00
1/3 anonim válasza:
Igen, nagyon gaz lenne... Inkabb mondd meg neki oszinten hogy mi a helyzet, par napig szomoru lesz de hat ez van. Ha azt mondanad neki hogy lezbi vagy lehet szetkurtolne az egesz suliban aztan mindenki rajta rohogne :/
2/3 anonim válasza:
Azt ne mond!!!!!!!!!!!!!! Próbáld elkerülni a suliban vagy valami ilyesmi. énis ezt csinálnám. Ilyenkor nem tudsz jobban kitalálni. Ha megmondod neki az rosszul esne neki. 14/L
3/3 anonim válasza:
Elso vagyok.
Az, ha nem mondja el mit erez/gondol csak rosszabb. Nekem is sokkal jobb ha a lany aki nekem epp tetszik, elmondja ha en nem jovok be neki. Sokkal jobb tudni, 1-2 napig szar, de igy legalabb tovabb tudok allni, keresek masik lanyt. A bizonytalansag rosszabb mint egy hatarozott nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!